Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Magánszféra házasságban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magánszféra házasságban, együttélésben?

Figyelt kérdés
Amikor hazajöttök a munkából fáradtan, és egy kis kikapcsolódásra vágytok, hogy egyedül legyetek kis időre, vagy ne szóljon hozzátok senki, akkor meg tudjátok-e ezt tenni házasságon , családon belül, vagy ott ahol gyerekek is vannak, vagy együttélésnél? Főleg, ha a párotok nagyon ragaszkodó, és mindig veletek akar lenni? Hogykezelitek a helyzetet? Mit tesztek? Van -e saját teretek? Mikor magatok vagytok tudjátok-ea hobbitokat csinálni? Bele tudtok, e úgy merülni, h ne zavarna, zökkente ki vki a családból? Ne nyaggatna vmivel?
2014. okt. 9. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Simán. 5 hónapos a lányunk. Mivel tápszeres, így nem kizárólag én tudom ellátni. A férjem szabin van, tegnap elment ügyeket intézni. A gyerek egész nap üvöltött a foga miatt, mire hazaért, már fájt a fejem, csengett a fülem és hullafáradt voltam.

Akkor odaadtam, hogy én másnap délig felmondtam, övé. Aztán elvonultam a hálóba.

Egyetlen egyszer jött be kérdezni valamit (nem talált valamit), egyébként békén hagyott, elszórakoztatta a babát.

Mondjuk nálunk bevett szokás, hogy néha egyikünk egyedül akar lenni, akkor a másik nem zargatja.

2014. okt. 9. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
"Me-time" néven fut nálunk a dolog. Ő általában edzeni, motorozni megy, vagy nagyon belemélyed a laptopjába, én olvasok, vagy éppen írok. Ilyenkor nem szólunk a másikhoz akkor sem, ha egy légtérben vagyunk. Szeretjük ezt az időt is, és sokkal minőségibb utána az együtt töltött idő.
2014. okt. 9. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Hat ha hazajon az ember a munkabol, akkor mondjuk alap udvariassag, hogy egy par szot valtson a masikkal, meg a gyerekkel... AHol ez nem megy, vagy nyug, ott komoly bajok vannak. Utana el lehet vonulni, de a minimu tiszteletet adjuk mar meg....

Igen, van sajat tere nalunk mindenkinek, sajat hobbi is, sot, "szabadnapjaink" is vannak. ha valaki maganyra vagyik, bemegy a szobajaba es becsukja az ajtot - olyankor csak valoban fontos, halaszthatatlan dologgal zavarjuk a masikat.

2014. okt. 9. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Eleve nem értem, miért házasodnak olyanok, ahol az egyik fél nagyon ragaszkodó, a másik meg olyannyira nem, hogy ha hazamegy a munkából az az első, hogy ő egyedül akar lenni, senki ne szóljon hozzá.
2014. okt. 9. 19:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen nálunk ez főként a férjemet érinti, miután lefektettük a gyereket aludni, utána ha nincs itthon semmi dolga, akkor azzal foglalkozik, amivel csak akar.
2014. okt. 9. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi olyan jól elvagyunk így.

Egy légtérben vagyunk mindig, de simán van "én-idő". Ő gépezik, játszik, csinál amit akar a szobában, én olvasok, laptop, vagy én is amit akarok, mégis együtt vagyunk, de nem egymás nyakán.

Ilyesmi mindenkinek bele kell férjen, nem lehet egész nap ölelkezni, csókolózni, összebújni, meg ide-oda menni. Néha kell a lazítás, akár egymás mellett.

2014. okt. 9. 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, nálunk mindenkinek van erre annyi ideje, amennyit szeretne. Hagyunk teret egymásnak.

Ragaszkodóak vagyunk ugyan, de annak semmi értelme, hogy az egyik nyűgös és pihenni szeretne a másik meg mondjuk biciklizni menne és akkor nyúzzák egymást, hogy mi legyen a program. Ha ez a helyzet, csináljuk külön-külön azt, ami jól esik.

2014. okt. 9. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:

22 hónapos gyerek mellett nem megy. Csak fektetés után. Tehát mindketten hazajövünk a munkából, gyerek a bölcsiből, és akkor nincs kikapcsolás, mert vacsorát kell készíteni, gyerekkel játszótér vagy séta, játék, foglalkozás, házimunka stb. Miután lefektettük, utána éppen kinek mihez van kedve...én sokszor olvasok, ő tv-t néz.

De sajnos sokszor van olyan, hogy a két igény ne egyezik...mondjuk ő éppen velem lenne, de én be vagyok sokallva valamitől, és inkább egyedül lennék, vagy fordítva. Ő nehezen érti meg ilyenkor...sokszor van összetűzés abból, hogy nem hagy belemélyedni a dolgaimba, mindig hozzámszól, megpróbál odabújni. Szóval nem mindig működik.

2014. okt. 9. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:

Szeretünk együtt lenni a férjemmel, de nem mindig tudunk a másikkal foglalkozni. Ha sok dolgunk van, akkor az is elég nekünk, hogy egy légtérben vagyunk és mindenki csinálja a maga dolgát.

Ugyanilyen alapon saját magunkra is van időnk.

Még nem fordult elő ilyen, de ha megkérne, hogy hadd legyen magában, vagy csak ne szóljak hozzá most egy kicsit, akkor nem venném zokon. Tudnám, hogy most nyugalomra van szüksége és egy-egy mondattal/kérdéssel sem fordulok oda hozzá.

Persze nincs gyerek még, akkor biztos máshogy működne a rendszer, de megoldanánk akkor is ugyanígy.

Ami pedig a ragaszkodást illeti.. Nem lennék együtt olyan emberrel, aki annyira ragaszkodó, hogy nem érti meg, ha a másiknak nyugalomra van szüksége. Főleg ha én alapból nem vagyok az a ragaszkodós típus, és sokszor lenne szükségem magányra.

Próbáld megbeszélni a pároddal, talán megérti.

2014. okt. 10. 01:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt ki kell taposni, még ha az elején sértődés és kiakadás is van belőle. Határozottan kell előadni és elmondani, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem szereted a párod/családod, csak szükséged van egy kis egyedüllétre.
2014. okt. 13. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!