Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert van az hogy ennyien...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy ennyien csaljak egymast hazassagban?

Figyelt kérdés
Szinte nincs is olyan az ismeroseim kozott ahol a no vagy a ferfi ne lepne felre hazassagban. Nagyon ritka ahol nincs az egyik felnek szeretoje. Szerintetek miert van ez?
2014. okt. 20. 17:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%

Szep kilatasok...bar eddig is sejtettem, hogy nem minden fekete-feher egy hazassagban, de hmm ezek szerint semmi ertelme sincsen!

Mert nekem biztos nem lesz kedvem a gyerekkel a karomon, fozes kozben szamolgatni vajon a ferjecskem kit, hanyszor fektett meg, utana meg este lefekudni melle. Fuuuj.

Az meg, hogy en is megcsaljam vissza, es ez folytatodjon eveken at, hat ez hanyinger. Inkabb akkor koszi, nem kell ez, ha valoban ez igy zajlik

2014. okt. 20. 20:05
 22/44 anonim ***** válasza:
(Reagalva az 1.oldalon levo valaszokra.)
2014. okt. 20. 20:09
 23/44 anonim ***** válasza:
30%

Van szerelem, de idővel szeretetté szelídül. De idővel az ember vágyik a változatosságra, amit vagy megkap a kapcsolaton belül, vagy kívül fogja keresni. Én kompromisszumképes vagyok, csak ne nézzenek hülyének, és a partnerem ne hozzon haza semmi nyavaját. Ha beleszeret másba, hagyjon el, ha csak dugni akar egy jót, akkor meg ne sunnyogjon, mert az jobban felbassza az agyam ha átver, mintha kefél egyet. Hozzám jön haza, ez mindent elmond, a szememben nem attól lesz disznó valaki, hogy vannak vágyai.

Bocs az offért, korábban a kérdésre is választ adtam.

2014. okt. 20. 20:17
 24/44 anonim ***** válasza:
54%

Azért mert gerinctelenek.

Másrészt pedig egyre kevesebb az olyan pár akik tényleg valóban szeretik egymást, és nem csak azért választják egymást mert ketyeg a biológiai óra, vagy mert nincs jelenleg jobb, és már eljárt felette az idő stb stb...

Azok az emberek akik megcsalják a párjukat, nos azok semmi tiszteletet nem éreznek a társuk iránt, szeretet/szerelmet meg pláne nem.

Ahhoz pedig, hogy elmondják a párjuknak az igazat, hogy esetleg már nem boldogok, és véget vessenek tisztességgel a kapcsolatnak, ahhoz már nincs gerincük. Gyávák. Ennyi.

Lehet itt mindenféle szar kifogással jönni, részegségre fogni, vagy ösztönre, de csak üres kifogások. Azért az ember nem állat. Tehát vissza kell tudni fogni az ösztöneit. Az megint más kérdés hogy vissza akarja e fogni. Legtöbb esetben nem akarja. Ezért történik a megcsalás.

Lehet azzal jönni, hogy az emberek hibázhatnak, de aki valóban szereti a férjét/feleségét, az nem tesz ilyesmit.

2014. okt. 20. 21:10
 25/44 anonim ***** válasza:
34%

Utolsó, tőled kérdezem leginkább...mert azt mondod, aki tényleg szereti a párját az nem csalja meg. Hát nem tudom...lehet nincs teljesen igazad? És aki szereti a feleségét, az is meg tudja csalni?

Én egy éve együtt vagyok egy pasival, aki nagyon szereti a feleségét. Soha eszébe sem jutott megcsalni. 23 éve vannak együtt. De egymásba szerettünk, engem is szeret, mi sem tudunk szakítani. A kör itt bezárul, nincs megoldás.

2014. okt. 20. 21:27
 26/44 anonim ***** válasza:

2. oldalon lévő kérdésre:

Én nem csaltam meg a férjem és nem is fogom. Több okból is.

1. mert szeretem

2. megtisztelem azzal, hogy ha kimondtam valamit, ígéretet tettem, akkor ahhoz tartom magam.

3. nem az első kapcsolatom, tehát megtapasztaltam korábban milyen másokkal: őszintén mondom, szar volt. Egyik sem volt kielégítő sem lelkileg, se szexuálisan. Szóval mi a fenének dugnék mással? Még egy pasival több akivel szar lenne a szex... Köszike, de kihagyom. Maradok annál az egynél akivel eszméletlen jó:)

4. továbbá egyszerűen nem érdekelnek mások. Volt rá lehetőségem, de visszautasítottam, mert számomra már nem létezik másik férfi.

A férjemben mindent megtaláltam amit egy férfiban kerestem (ezért mentem hozzá), tehát minek mennék máshoz? Ez így volt eddig is, így van most is, és így lesz 50 év múlva is.

A férjemnek picit más érvei lennének, de ő is úgy van vele ahogy én. Megtaláltuk a tökéletest egymásban, így nincs miért máshoz menni.

2014. okt. 20. 21:32
 27/44 anonim ***** válasza:
Ha bele tudott szeretni valaki másba, akkor a feleségét egyértelműen nem szereti. Max még saját magának is bebeszélte....
2014. okt. 20. 21:34
 28/44 anonim ***** válasza:
Utolsó, azért egy kicsit vicces volt a hozzászólásod:) Tehát a párod szereti a feleségét, de csalja, és szeret téged, de csal téged. Eszedbe sem jutott, hogy ő a legjobban saját magát szereti, ezért nem képes lemondani egyik oldal nyújtotta kényelemről sem, mert minek? Senki nem adott még neki ultimátumot.. Miért is ne lenne boldog egy olyan életformában, ahol két nő lesi a kívánságait annak minden hátránya nélkül? Olyan pedig nincs, hogy mindkettőkre szüksége legyen, mindkettőtökből hiányzik valami, ami a másikban megvan. Ha jönne a harmadik, aki pótol mindkettőtöket, azonnal lépne. Tudod minden szeretőnek azt mondja a félrelépő férj, hogy szereti.
2014. okt. 20. 21:35
 29/44 anonim ***** válasza:

Ha eszébe se jutott megcsalni a feleségét, mit keres melletted egy éve?:) Úgy tűnik tényleg van még szerető aki beveszi ezt a kamu szöveget.

AZ a pasi se a feleségét se téged nem szeret.

2014. okt. 20. 21:42
 30/44 anonim ***** válasza:

De tényleg szereti, soha egy rossz szót nem mond róla, és mondja is, hogy nem is tudna mit mondani rosszat, mert nagyon szereti és jól megvannak.

Minden esetre számomra is rejtély, én azt hittem, aki megcsalja a párját, az nem szereti, annak valami rossz otthon, valami nincs rendben. De itt nem. Itt minden tökéletesnek tűnik, és mégis ez van...

Valaki megfejthetné :)

2014. okt. 20. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!