Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti viselitek a karika gyűrűtöket? A társatoktól elvárjátok, hogy viselje?
Itthon nem hordom. Van egy kis kosaram a konyhapultom, abban tartom, ha elmegyek itthonról felveszem. Most már az ezüstlakodalmas gyűrű is abban van.
Azért nem hordom itthon, mert észrevettem, hogy a mosogatástól? kézmosástól? takarítástól? szóval, ha vízben van a kezem hosszabb ideig, a gyűrű alatt felpállik a bőröm.
A férjem hordja.
Viselem. Kézmosáshoz, fürdéshez, mosogatáshoz leveszem, mert kímélem a gyűrűket. Meg zavarna is, ha vizes kezemen lenne rajta.
Főzés olyan műveletéhez, ami a kéz bepiszkolásával jár, szintén leveszem. Ezeket leszámítva mindig hordom, munkában is, mert számítógép előtt dolgozom.
A férjemnek már nem ilyen egyszerű. Munkában nem viselheti, mert húst forgalmazó üzemben raktáros, zsíros meg minden lenne a gyűrű tőle. Meg balesetveszélyes is. De munka előtt és után viseli.
Aludni ő nem alszik vele. Eleinte én is levettem, de inkább azért, mert nem akartam, hogy álmomban nekiüssem az ágy vázának, karcolódjon, stb. Most már vele alszom.
25N 30F
Nem hordom és nem is várnám el mert soha sem tudtam elviselni magamon az ékszereket és ezt a párom is tudta mert jó előre szóltam mégis zavarja, hogy nem hordom.
28F
36!
En soha ne veszem le, mindent ebben csinálok. Most dagasztottam tésztát pl, aztan kezet mostam. Ha a gyurut picit fentebb húzod, alatta is meg tudod torolni az ujjadat
Nem vagyok házas, de ha az lennék, viselném, a páromtól nem az hogy elvárnám, de jòlesne, mert ez egy jelzés.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!