Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti viselitek a karika gyűrűtöket? A társatoktól elvárjátok, hogy viselje?
Mindig hordjuk mindketten. Amikor tudom, a munkahelyemen is rajtam van, de előfordul, hogy a munkámból adódóan le kell vennem (gumikesztyűt húzok, fertőző bacikhoz nyúlok, vegyszerbe nyúlok és féltem, hogy megsérül..., ...), de egyébként hordom. A párom is mindenhol viseli, nem örülnék neki, ha nem tenné.
25N
Hordjuk mindketten (39N, 44F), fehérarany, bár a hagyományos sárga sem rossz :-).
A férjem inkább "jegygyűrűmániás". Mosogatáshoz, zuhanyzáshoz, takarításhoz le szoktam venni. Ha néha leveszem, és gurigázok vele az asztalon, akkor a férjem szigorúan néz :-).
A 14-es vagyok, Kérdező!
Mint írtam, nálam ennek jelképes üzenete van.
A férjem nem hordja. Nekem ez fáj, ha már így rákérdeztél... :)
Bocs, kimaradt ez a válasz: kértem, hogy viselje, elmondtam neki, hogy miért.
Sajnos, az ő családjukban az ő nemzedékbeli férfiak közül többen nem hordják. (Apósom pedig viselte, és az anyósom is velem ért egyet.) A válasza, hogy semmit nem bír a kezén elviselni, meg hogy "balesetveszélyes", elszomorít. Tudja, de nem érdekli.
A feleségem és én is mindig hordom. Szellemi munkát végzek, szóval a munkahelyemen is nyugodtan rajtam lehet.
Elvárni nem várom el, hogy a feleségem is hordja, mert nem határozom meg neki mit tehet és mit nem, felnőtt nő, de örülök neki, hogy hordja.
5 éve vagyunk házasok, én már teljesen megszoktam, hogy rajtam van, még a konditeremben is viselem, egyáltalán nem zavar súlyzózás közben sem.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!