Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a párod ezt csinálja, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod ezt csinálja, mit teszel?

Figyelt kérdés
Rákkal műtöttek egy éve. Nagyon nehéz időszak volt. Tudtam, hogy meg fogok gyógyulni, de akkor is nagyon megviselt. Rengeteget járni vizsgálatokra, gyógyszerek, műtét, stb. Magam alatt voltam. A férjem közölte, hogy ő nem tud ezzel a helyzettel mit kezdeni és különben is túlreagálom az egészet, mikor világosan megmondták, hogy meggyógyulok, stb. Azzal is jókat viccelt, hogy ne aggódjam túl, mi lesz ha mégis meghalok, majd megtalálja a boldogságot valaki más oldalán, aki majd a gyerekünket is felneveli... Gondolhatjátok, hogy esett. Viccelt, de akkor is... Lelkileg vagy egy évig padlón voltam. Féltem, hogy kiújul vagy áttétem lesz (volt rá némi esély). A férjem közölte velem, hogy megváltoztam, nem törődtem vele eleget, önző voltam... ezért elhidegült tőlem. Itt van velünk, de semmi jelét nem mutatja szerelemnek csak szeretetnek. Van köztünk testiség, de hideg az egész. Kiveszi a részét az itthoni dolgokból, olyan vagyunk, mint egy jó család. Nem veszekszünk,semmi, csak ő kihűlt. Ha közeledek, szerelmet vallok, rezignáltan veszi tudomásul, vagy lesajnálón mosolyog... most neki munkahelyi gondjai vannak, én maximálisan mellette állok, de a bátorításaimat is csak közömbösen nyugtázza. Nem válni akarok!!!! Tanácsra lenne szükségem, mit tegyek? Legyek én is közömbös? Mert érzem, hogy időnként sok vagyok neki. Én pedálozok, holott neki kellene...
2014. okt. 16. 12:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor inkább eltűröd, mert így kényelmesebb?

Írták fentebb, hogy a lelki állapot az egészségre is kihat! Kockáztatod az egészséged egy ilyen bunkó érdekében, mert nincs hova mennie? És ha megint beteg leszel? Újra jön a poén? Vagy mikor már tudja, hogy nem mész többé haza, akkor már regisztrál a társkeresőre vagy be is költözteti a pótanyukát? Jó, bocsi sarkított példa, de a lényegen nem változtat...

" a haverja rábeszélte h maradjon!"

Jajj Istenem! Ez akkora kényelembe van, hogy nem igaz! Utálom az ilyen döntésképtelen hímneműeket (mert ezek nem férfiak) ez a "menjek, maradjak, igenis, meg nemis, talán, nemtudom, majd lesz valami". Kiráz a hideg!

Nem szeret, de kényelmes neki. Erről van itt szó. De most meg kéne őt sajnáljam? És veled addig mi lesz?

Emészted magad még évekig, hogy mikor fog újra bókolni, megsimogatni, puszival ébreszteni reggel, mikor köszönt fel virággal a születésnapodon vagy elvisz vacsizni étterembe vagy moziba? Közbe meg kis szeretetre vágysz, tőle. Szerintem a férjed arra vár, hogy bekopogjon az ajtótokon egy nő, aki az igazija lesz, és akkor fogja a cuccait és kilép az életetekből. Téged otthagy, te padlón leszel, és fene se tudja, hogy mikor kelsz fel onnan, bár erős vagy, így bizonyára gyorsan! :)

Ha tényleg nem akarod kitenni a szűrét, akkor viszont legyetek nyitott kapcsolatba. Te is kereshetsz szerelmet, ő is, csak anyagi dolgok miatt maradtok együtt. Ez is megoldás. Nem lógtok egymás nyakán, nem szapuljátok egymást, csak együtt éltek. Persze ebből a gyereknek semmit sem szabad megéreznie.

Addig is, amíg nem tudsz dönteni, addig keress új hobbit, járj el futni, zumbázni, hímzőkörbe, rajziskolába, tanulj zenét, bármit. Az élet rövid. Te ezt jobban érezheted, mint mások, akik nem álltak még szembe a halál fuvallatával. Élvezd ki azt, ami még hátra van. Egy percet se bánj meg belőle és mindig nézz előre! :))) Sok sikert!

2014. okt. 16. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el tanácsadásra. Nem kínos dolog és szükségetek van rá. Nem semmi, amin keresztülmentetek, de most szükségetek lenne arra, hogy valaki segítsen rendbe tenni a dolgokat. Idő kell hozzá, de szerintem rendezni tudjátok.
2014. okt. 17. 11:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem hajlandó tanácsadásra menni. Már próbáltam én is... egyedül sem hajlandó menni...
2014. okt. 17. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!