Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tulajdonságodat nem...

Milyen tulajdonságodat nem szereti benned a párod? és miért nem teszel ellene?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 18:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
A rend és tisztaságmániámat. :) Nem teszek ellene, mert nem akarok. Ő sem szeretne kupiban és koszban élni, csak nem tudja. :)
2009. aug. 10. 18:08
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Hogy mindig nekem van igazam. :)

Ez ellen nincs mit tenni.

2009. aug. 10. 18:10
 3/17 anonim ***** válasza:
30%
nekem is tisztaság és rendmánia. Mért nem teszek? Mert ha minden úgy lenne ahogy szeretném vagy ahogy ő szeretné dög unalmas lenne a kapcsolat. Ezek az apró viták a jó fűszerek! Összekaptok vmi baromságon, aztán tök jó kibékülni :)
2009. aug. 10. 18:11
 4/17 anonim ***** válasza:
98%
Azt, hogy nem suvickolok UTÁNA szó nélkül. Azért nem teszek ellene, mert meggyőződésem, hogy neki kellene egy kissé jobban vigyáznia a rendre és a tisztaságra. Nem kérem, hogy takarítson, de pl, ha épp minden ragyog, ne másszon már be sáros cipővel, ne hajigálja szét a szennyesét, ne dobálja el a szemetet ott, ahol éri. Szerencsére rengeteg jó tulajdonsága van, amivel kompenzálja ezt a rosszat, mert, ha nem lennének, már rég feladtam volna.
2009. aug. 10. 18:18
 5/17 anonim ***** válasza:
32%

Megbízhatalan vagyok némely esetekben..............

Ilyen vagyok!

2009. aug. 10. 18:24
 6/17 anonim ***** válasza:
70%

Az állandó fertőtlenítési mániámat és a "mindig minden legyen tiszta és illatos" mániámat utálja. Nem változtatok, mert így a jó. Szerintem nem viszem túlzásba.Ja meg azt sem nagyon szereti, hogy mindig viszek magammal egy 1,5 l-es ásványvizet ha autóval megyünk valahova és mindig benne hagyom a flakont a kocsiban :D Mindig elfelejtem....

Ő sem hajtja le a wc tetejét,nem hozza ki az olvasott újságot hiába kérem. Nem változtat, mert neki meg így a jó.

Imádjuk egymást és kész :D

2009. aug. 10. 18:35
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
A hirtelen természetemet, a "felcsattanásaimat". Nagyon gyorsan dühbe tudok gurulni, de az indulatom gyorsan el is száll. Ő viszont szinte soha nem húzza fel magát semmin, ezért nem tudja megérteni, én miért vagyok ilyen hirtelen természetű... Megváltozni nem tudok, én ilyen vagyok, maximum annyit tudok tenni, hogy mielőtt ordítani kezdek, elszámolok magamban tízig. Igazából én is tudom, hogy néha hülyeségeken akadok ki, de tenni tényleg nem tudok ellene. 23/L
2009. aug. 10. 18:38
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
Azt, hogy utálok vasalni... Nem teszek ellene semmit, mert akkor is utálok vasalni ha őt szeretem! Mert függetlennek érzem magam annyira, hogy szabad utálnom a vasalást. Azért amit nagyon kell és amikor nagyon kell, kivasalom persze, de valószínű sohasem fogom megszeretni a vasalást, mert UTÁLOK vasalni!
2009. aug. 10. 18:42
 9/17 anonim ***** válasza:
A sértődékenységemet nem szereti...
2009. aug. 10. 18:52
 10/17 anonim ***** válasza:
96%
Hogy lázadozom az egyedül elvégzendő folyamatos házimun ka miatt. Már nem vagyok nagyon fiatal. A ház nagy és zsúfolt /érkezésem előtt építették és rendezték be/. Szinte minden feladat rám hárul, mert a férjem úgy hiszi, hogy minden az asszony feladata. Ez ellen folyamatosan és látványosan demonstrálok néha sztrájkolok is. Persze néha sikerül rávennem a segitésre, ám nekem ez kevés. Egyre nehezebben bírom. Bejárónőt pedig nem tudunk fizetni. Sokat nem tudok tenni ellene, mert egyébként nagy szeretetben és békességben élünk. Így hát amit meg tudok csinálni, azt megcsinálom, amit nem, azt nem. Nincs lelkiismeretfurdalásom, az biztos!
2009. aug. 10. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!