Milyen tulajdonságodat nem szereti benned a párod? és miért nem teszel ellene?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 18:05
11/17 anonim válasza:
Naiv vagyok (ezalatt értem: azt hiszem hogy az emberek jó, aztán koppanok:S), féltékenykedek, sértődékeny vagyok, türelmetlen, hisztis. És minden kis apróságért képes vagyok odaszólni neki.
Hogy miért nem teszek ellene? Változtatni próbálok rajtuk, kisebb nagyobb sikerrel.
12/17 anonim válasza:
A sértődékenységemet és, hogy ha megbánt valamivel duzzogok és nem mondom el neki azonnal a bajomat. Probálok ellene tenni, de nem mindig sikerül. Sajna ez van.
13/17 anonim válasza:
Szia!
Állítólag hisztis vagyok! Nem teszek ellene, mert szerintem ez nem hiszti, csak hangot adok a nemtetszésemnek!
14/17 anonim válasza:
Nő vagyok, de nálunk én vagyok a rendetlenebb, és ez neki nem tetszik. :) Sok válaszolóval ellentétben próbálok ellene tenni, mert jobban szeretem őt, mint a magam rossz tulajdonságait. Ebben tudom, hogy igaza van.
15/17 anonim válasza:
Azt h hisztis vagyok (bár nyilván nem annyira mint ő állítja:). A másik meg a féltékenység. Ebben sajnos teljesen igaza van, próbálok ellene tenni, de nnem olyan könnyű az...
16/17 anonim válasza:
a hirtelen haragomat nem szereti.. amit abszolút megértek, és próbálok rajta változtatni! 24/L
17/17 anonim válasza:
Nekem is mindig igazam van... :-) Meg szoktam kötözködni is, de sokszor azt is komolyan veszi, ami csak vicc. Azért sokat változtam mellette, mert megérte. Nyugodtabb lettem. Szintén tisztaság és rendmániás vagyok, de a 2,5 év alatt mióta együtt élünk, már neki is igénye van erre (otthon nem ezt látta...)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!