Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a párod ezt csinálja, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod ezt csinálja, mit teszel?

Figyelt kérdés
Rákkal műtöttek egy éve. Nagyon nehéz időszak volt. Tudtam, hogy meg fogok gyógyulni, de akkor is nagyon megviselt. Rengeteget járni vizsgálatokra, gyógyszerek, műtét, stb. Magam alatt voltam. A férjem közölte, hogy ő nem tud ezzel a helyzettel mit kezdeni és különben is túlreagálom az egészet, mikor világosan megmondták, hogy meggyógyulok, stb. Azzal is jókat viccelt, hogy ne aggódjam túl, mi lesz ha mégis meghalok, majd megtalálja a boldogságot valaki más oldalán, aki majd a gyerekünket is felneveli... Gondolhatjátok, hogy esett. Viccelt, de akkor is... Lelkileg vagy egy évig padlón voltam. Féltem, hogy kiújul vagy áttétem lesz (volt rá némi esély). A férjem közölte velem, hogy megváltoztam, nem törődtem vele eleget, önző voltam... ezért elhidegült tőlem. Itt van velünk, de semmi jelét nem mutatja szerelemnek csak szeretetnek. Van köztünk testiség, de hideg az egész. Kiveszi a részét az itthoni dolgokból, olyan vagyunk, mint egy jó család. Nem veszekszünk,semmi, csak ő kihűlt. Ha közeledek, szerelmet vallok, rezignáltan veszi tudomásul, vagy lesajnálón mosolyog... most neki munkahelyi gondjai vannak, én maximálisan mellette állok, de a bátorításaimat is csak közömbösen nyugtázza. Nem válni akarok!!!! Tanácsra lenne szükségem, mit tegyek? Legyek én is közömbös? Mert érzem, hogy időnként sok vagyok neki. Én pedálozok, holott neki kellene...
2014. okt. 16. 12:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem vegyél vissza magadból. Azzal nem leszel előrébb, ha folyton a fenekét nyalod. Szerintem idő kell neki, hogy eldöntse hogy szeret e még téged, és akar e még téged, vagy válás legyen belőle.
2014. okt. 16. 12:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Eloszor is sajnalom a mutetet,masodszor pedig gratulalok hogy sikeres volt es nme ujult ki!:) eros no vagy!

egy ilyen mutet utan plusz gyogyszer,kemo,stb az ember legyengul es nincs ereje semmihez sem... ugy latszik a ferjed ezt nm ertette meg... latja hogy szereted,de egy kicsit hagyd hogy o pedalozzon,kerdezd meg tole hogy miert ilyn kozombos veled? mit szeretne hgoy megint jo legyen? Megkellene ertenie hogy ez egy komoly betegseg volt amibe bele is halhattal volna,de ehelyett o elviccelni.. csunya dolog.. mint irtam kerdezd meg tole hgoy mit szeretne,min valtoztassatok hogy jo legyen megint minden

2014. okt. 16. 12:27
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Gratulálok ahhoz, hogy meggyógyultál!:) A férjed viszont láthatóan nem tudta olyan könnyedén kezelni a problémát, ahogyan mutatta. Lehet, hogy veled viccelődött, de az elmúlt évben neki is minden nap ott volt a fejében, hogy elveszít téged váratlanul, az milyen szörnyű lesz, mi lesz a gyerekkel, hogyan fogják túlélni. És igen, ez nagyon meg tudja viselni a kapcsolatot. Ösztönös önvédelmi reakció minél távolabb kerülni attól érzelmileg, aki fájdalmat okozhat. A te esetedben viszont lehet még remény, ha túlteszed magad a betegségen, és ismét életvidám személyként fordulsz felé. Élj ugyanúgy, mint a betegség előtt, szervezzetek programokat, nevetgéljetek. Szerintem már nem is emlékszik arra a nőre, akibe beleszeretett, annyira rátok telepedett a betegség időszaka.
2014. okt. 16. 12:43
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

először is nagy vagy csajszi

másodszor: férjed akkor hagyott a kakiban, amikor szükséged lett volna rá, egy betegnek nem azzal kell viccelni, hogy lesz majd újanyuci...morbid vicc.

itt nem neked kéne tenni, neki! ő tojt le, ő van most megsértődve. de mire is? ott a felesége, aki erős, meggyógyult, ahelyett, hogy ő mondaná el mindennap, hogy milyen jó is ez, te nyalod a popsiját a semmire.

hálatlan egy ember, akire sajnos mint kiderült nem számíthatsz a bajban.

írtad nem akarsz válni, de ilyen emberrel akarsz élni? aki azon aggódik, ha te meghalsz neki mikor lesz új társa? tényleg? erős vagy, be is bizonyítottad! ne hagyd magad egy ilyen gerinctelen korcs mellett!

2014. okt. 16. 12:53
 5/13 anonim ***** válasza:
88%

Gratulálok a meggyógyuláshoz! :) ERős vagy lelkileg nagyon!!! :)

A férjed pedig egy bunkó. Nincs mit szépíteni ezen. Itt írták fentebb, hogy "Biztosan őt is megviselte". Aki olyannal poénkodik, hogy "ha elmentél volna, akkor is boldog lettem volna", az nem szeret téged!

Azzal, akinek pedig qvára mindegy hogy mész vagy maradsz, nem érdemes maradni!!! Te is tudod ezt a szíved mélyén, csak félsz bevallani magadnak.

Miért elégítenéd ki a vágyait, ha szemét veled? Miért hajlanál meg előtte, ha nem tisztel téged? Meg egyáltalán MIÉRT VAGY MÉG VELE?

Várod, hogy megjavuljon hirtelen, hogy majd minden jobb lesz egyik napról a másikra. Nézhetsz ki úgy, mint egy topmodell, csábíthatod, járhatsz akárhogy a kedvére, de nem fog megváltozni már soha!!!

"A férjem közölte velem, hogy megváltoztam, nem törődtem vele eleget, önző voltam... ezért elhidegült tőlem."

Jéééézusom! Ez egy barom! Még te vagy az önző??? Aki csak meg akar gyógyulni?? Lelki terror ez, nem más...

Te erős vagy! Túléltél egy olyan betegséget, ami 100%-ban nem gyógyítható. Az életed során még számtalanszor kiújulhat. És te végig ez mellett a gyökér mellett akarod átvészelni?

Ha mégis ezt akarod, akkor szived joga. De soha nem leszel boldog, és mindig meg akarsz majd neki felelni.

Persze, mondogathatjuk a kifogásokat, hogy "De a gyerek! De a lakás! De az anyagi dolgok!"de attól még boldogtalan maradsz. Nem érdemel meg téged, ezt te is tudod. És idő kérdése. Sose lehetsz benne biztos, hogy szeret és hogy veled marad és nem lép le egy új nőcivel, aki "kevesebb gonddal jár"...

Bocsi ha túl őszinte voltam, de legalább őszinte! Hitegetheted magad baromságokkal, amiket fentebb írtak, de te is tudod, hogy ez nem így működik! Merj lépni! Mert bátor lenni! :))) Meg fog találni a boldogság máshol!!! :)))

Ha mégis szereted és hajthatatlan vagy, akkor pedig tegyél egy próbát! Költözz el otthonról azzal az indokkal, hogy már nem vagy biztos az érzéseidben és hogy kihasználva érzed magad. Ha hagyja hogy elmenj és nem keres, nem ír, nem csalogat vissza, akkor jól jártál, mert kiderült és számodra is világossá vált, hogy ez egy KÖ**CSÖG!! Légy boldog! Éld az életed! :)

2014. okt. 16. 13:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :) Hú 5-ös:) Nagyon jókat írsz. Tudod a helyzet az, hogy a hajam nem hullott ki, nem fogytam le,nem lettem csúnya. Aki nem tudja, hogy beteg voltam, nem is feltételezné. 35 éves vagyok és hála az égnek dekoratív még a szülés után is:) Volt egy kontroll vizsgálatom (mert évente életem végéig járnom kell és gyógyszerre szorulok szintén életem végéig), a vizsgálat során találtak valamit, amivel jól megijesztettek, ugyanis áttét gyanús volt a lelet. Nagyon sírtam és akkor is azt kaptam, hogy na már megint kezdem, állandóan csak a legrosszabbra gondolok, nem lehet így felfogni... két hetet kellett várni a szövettan után, hogy akkor most mi lesz. Rémálom volt. Folyamatosan kapcsolatban voltam a kórházzal, de neki nem mondtam semmit. Megsértődött, hogy nem mondom el, hogyan alakul a helyzet. Bocsánatot kért, hogy így viselkedett és biztosított róla, hogy mellettem van. Aztán rá fél órára közölte ismét, hogy nem baj, mert majd az új anyukával is biztos jól meglesznek. Kettétört a szívem...:((((( Amikor meg rákérdeztem, hogy esetleg már meg is van a jelölt, még ő sértődött meg. Hogy lehetek vele ilyen bizalmatlan? Az ágyban olyan velem, mint egy 1 éjszakás kalanddal. Mechanikus az egész...pedig még hegem sincs, mert plasztikai eljárással vágtak és senki soha nem vette észre, hogy műtve vagyok. Elhagyni nem tudom, mert az én házamban élünk. Ha elküldöm anyagilag nagy bajban leszek, mert itthon vagyok a gyerekkel gyeden és nagyon keveset kapok, ami a házam hitelére pont elmegy. A családi pótlékból tudnék csak élni, ami 26.600 Ft. Amire meg gyerektartást látnék.... Beszélgettünk már. Sokat. Neki nincs senkije.... állítása szerint. Bár engem sem szeret már, de valamit azért érez... gondolkodott azon, hogy elköltözik, de a haverjával leültek sörözni és ő rábeszélte, hogy maradjon. Rendes velünk,csak nélkülözi a szerelmet, a támogatást, meg mindent amire szükségem lenne. Ha este hazajön és bánatos vagyok, megkérdi mi bajom, de mindig azt mondom, hogy semmi, mert minek mondanám, úgy sem érdekli szerintem igazán. Így meg megkapom, hogy állandóan arra jön haza, hogy savanyú vagyok. Nem tölt fel energiával, élettel... a szex után csak egy használt testnek érzem magam. Mikor ezt szóvá tettem, akkor rákérdezett, hogy akkor ne szexeljünk többet? Mert ez megoldás nem? HOgy akkor tényleg másnál keresse a boldogságot?
2014. okt. 16. 13:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

tudod ott a hiba, hogy a haverral ült le, nem veled

veled van együtt, veled kell leülnie és megbeszélnie!

tegyétek ezt, őszintén, fájjon, de beszéljétek meg.

így lakótársak (se) vagytok, akik dugnak, ami után még rosszul is érzed magad. te is tudod, egy betegségre mindig hat a lelki állapot is. na már most ha te lelkileg szarul vagy, a tested is szarul lesz.

2014. okt. 16. 13:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Sokszor leültünk már együtt is. AZt mondta ő is akar maradni, de nem tudja igazából, hogy mi lesz, mert össze van zavarodva. Várja, hogy letisztuljanak a dolgok... én meg tök bizonytalanságban vagyok, hogy most akkor egyszer csak bejelenti mondjuk két év múlva, hogy akkor döntött, megy? Mert én már most is úg érzem, hogy elhagyott. És gyászolok. Tényleg annyira fáj, mintha elhagyott volna. A baj, hogy nagyon szeretem és így sokkal fájdalmasabb a dolog. Próbálom kizárni az érzelmeim én is, de nem mindig megy. Itt van, mégis elérhetetlen. Nagyon fáj. Közben folyton arra gondolok, lehet, hogy másnál vigasztalódik...
2014. okt. 16. 14:00
 9/13 anonim ***** válasza:
57%

én kitenném a házból

reakcióit figyelném, és azt, hogy utána mit tesz

ha elmegy, akkor elmegy, akkor a házat el tudod adni és tudtok kisebbe menni (remélem)

2014. okt. 16. 14:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg egy ilyen görénnyel akarsz élni? Hogy van gusztusod lefeküdni vele? Elég undorító egy "ember"...

Menj vissza dolgozni, ezt a nyomorultat meg tedd ki a francba, és keress normális társat. A férjed úgyis azt mondja boldog lesz nélküled másik nővel. Hát akkor menjen.

Valahogy meg lehet biztos oldani. Én már az első ilyen halálos stb viccénél elküldtem volna melegebb ékhajlatra. Biztos nem kéne ilyen férj....aki így áll hozzám.

2014. okt. 16. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!