Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen korulmenyek kozott, te mit tennel?
34 eves no vagyok es van egy 8 eves lanyom. A ferjem az utobi idoben nagyon sokat ivott es egyszer meg is utott. Ekkor jott el a pillanat, hogy lepnem kelltt. Valasztasra kenyszeritettem vagy mi, vagy az alkohol. A haziorvosunk sokat segitett es jelenleg egy rehab. intezetben gyogyul. Mivel az alkohol miatt a munkanelkuli lett, az en fizetesem es a csaladi az ossz bevetelunk. A ferjemet latogatni is koltseges (benzin), de fontos mert segiti a felepulesben.
Eddig a baratnom lakasaban eltunk es csak a rezsit kellett fizetnunk, de most haza jonnek (kulfoldrol) es nekunk koltozzni kell.
Ha haza megyek a szuleimhez (180km) akkor a fejemmel csak havonta 1szer talalkozhatnank, a gyereknek uj iskola kellene es nekem munka, ami nehez lesz mert pont ez miatt koltoztunk Budapestre.
Ha itt maradok, alberletett most nem tudnek fizetni (126 ezer az ossz.bevetelem) igy egy baratunk szuteren garzonlakasaban lakhatnank (sotet, vizes, dohos es nagyon budos meg igy frissen festve is!)
A baratunk nagyon szeretne segiteni, kifestet tapetazott.
Mit valasztanal?
4es
Tudod nem volt mindig ilyen! 12 eve vagyunk egyutt es az elmult masfel alatt (az edesapja halala ota) kezdett inni, eloszor csak hetvegen aztan neha neha hetkoznap ..... es most itt tartunk. Jo ember, jo apa es jo ferj csak most beteg. Szeretne meg gyogyulni es en segiteni akarok neki
Amellett hozzátenném, ha megütött, az súlyos hiba az értékrendjében és személyiségében. Tegyél csak fel egy olyan kérdést, hogy akit egyszer megütött a párja, és vele maradt, történt-e utána még bántalmazás..
34 éves vagy, a saját és a lányod életével törődj. A férjed tegye csak tönkre a saját életét. Nem marad örök életében tiszta, az nem az agresszív típussal szokott megtörténni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!