Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Huszas éveik elején férjhezmen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszas éveik elején férjhezmentek! Nem furcsa ez nektek?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, most nyáron volt az esküvő. Általános iskolai társaim között sokan vannak házasságban élők, de a gimnáziumi, egyetemi társaim között alig-alig akad. Mióta a lagzi volt minden barátnő, csoporttársnő, szingli fiatal rokon azt kérdezi, hogy "Na milyen a házasélet?" Kicsit úgy érzem, hogy kirekesztenek ezzel a kérdéssel, mert konkrétan mindig azután jön miután a legújabb pasis vagy bulizós élményeikről mesélnek. Amiért férjhez mentem még nem változtam semmit, ugyanúgy el lehet nekem mesélni a sztorikat, mint azelőtt. Ha pedig valamilyen pikánsabb témáról dumálnak, akkor heccszerűen jöna szöveg, hogy "á, te már házas vagy, neked nem szabad ilyeneket hallgatni" Úgy kezelnek, mint aki valamilyen más világba lépett, pedig nem tizenéves korúak vagyunk, és nem én vagyok az első aki férjhezment. És nem egy baráti körből származóaknál tapasztalom, hanem mint mondtam: gyerekkori ismerősök, csoporttársak. Meg is van rá a szó, kuriózumnak tartják...

Más is van így? Ha hasonló helyzetben vagy, hogyan reagálod le?

2014. okt. 10. 15:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mond azt, hogy "nagyszerű! Próbáld ki te is."
2014. okt. 17. 16:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Anyukám 19 évesen szült engem, két év házasság után :) Ő aztán az igazán fiatal anyuka ;)
2014. okt. 17. 16:19
 13/13 anonim ***** válasza:
93%
szerintem 20-on évesen férjhez menni az ideális, nem pedig 30-40 évesen. sajnos ma inkább késöbb házasodnak, és a gyerekek sínlik meg , mert a szülök már öregecskék nevelni őket, és nagy a korkülönbség az anya és a gyerek között.
2014. okt. 17. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!