Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon furcsa lenne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furcsa lenne, ha férjhez mennék és elköltöznék otthonról, úgy hogy közben még középiskolába járok?

Figyelt kérdés
18L
2014. jan. 18. 15:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%
Hát eléggé. Hány éves vagy?
2014. jan. 18. 15:49
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Igen, hisz a te dolgod még a tanulás.

A férjhez menetel nem arról szól, hogy ja de szép ruhám van, azon az estén. Utána lehet ellátni a háziasszonyi teendőket is, és még el is kell tartani magad.

2014. jan. 18. 15:55
 3/21 anonim ***** válasza:
89%

Az életkorát odaírta,csak el kéne olvasni.

Amúgy szerintem járd ki a középsulit,utána ráérsz ezen gondolkodni.

2014. jan. 18. 16:01
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem furcsa, hanem ostobaság. Amíg nincs saját jövedelmed és otthon laksz, minek gondolkozol ilyeneken? Kivel szeretnéd eltartatni magad?
2014. jan. 18. 16:14
 5/21 anonim ***** válasza:
28%
Gondolom, a gimi se megy olyan jól, a pasi is sürget, mert már elmúlt 40. És az elkövetkezendőkhöz amúgy sem kell a másodfokú egyenlet megoldóképletét értened, tehát tök jó lenne minden szempontból. Ne foglalkozz mások véleményével, mert az emberek irigyek.
2014. jan. 18. 16:16
 6/21 A kérdező kommentje:
Valóban odaírtam az életkoromat, 18 éves vagyok. Az tény hogy mint háziasszony is helyt kéne állni,de amíg nincs gyerek, egy kisebb lakásban ez a takarítás, mosás, bevásárlás lenne. Ezeket most is csinálom (ha nem is mindig én de van amikor én szoktam.)Plusz nem kellene mindent egyedül csinálnom, attól még hogy én vagyok a "gyengébbik nem. Ha a férjem pedig jól keres, anyagilag is megoldható a dolog.
2014. jan. 18. 16:16
 7/21 anonim ***** válasza:
67%
Àlmodj királylány!
2014. jan. 18. 16:18
 8/21 A kérdező kommentje:
Kedves 5. válaszoló! Szerintem nem tudsz eleget rólam hogy így válaszolj. A pasi nem 40 és egy szóval sem mondtam hogy nem megy a tanulás, sőt kimondottan jól megy, és egyetemre szándékozok menni. Nem egy butus liba vagyok aki hozzámegy valakihez a pénzéért hogy ne kelljen tanulnia. Ja és nem sürget senki. Ha úgy lenne akkor már csak azért is azt mondanám, ha szeret várjon rám. De nem sürget. Viszont a válaszból ítélve azt leszűrtem hogy szerinted furcsa lenne. Azért köszönöm a válaszodat!
2014. jan. 18. 16:20
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
Miért akarsz szinte gyerek-lányként házasságot? Tudom, tudom minden tinilány érettebb a koránál, de gondolj bele kicsit. Hova sietsz? Oké, hogy van valakid, akit az Igazinak gondolsz, de 18 éves vagy. Még rengeteget fogsz érni, változni, értékrendben és gondolkodásmódban is. Pár év, és lehet már teljesen mást keresel, mint amit a barátod nyújtani tud. Ha így lesz, akkor egy válással gazdagabb leszel, tök jó. Ha nem akkor meg még midnig ráértetek volna néhány év múlva megházasodni. Szerintem felesleges ennyire előrerohanni, minek erőszakolod meg a saját érési idődet? Plusz nem tudom mióta vagytok együtt, de ha ilyen fiatal vagy, akkor nem hiszem, hogy olyan régóta. Kicsit kapkodósnak tűnik a dolog. Másrészt, nekem nem lenne pofám eltartatni magam senkivel sem, még a férjemmel sem. Oké lesznek olyan helyzetek amikor el kell, vagy neki engem vagy nekem őt, de már rögtön így kezdeni... Nem tudom, miért ennyire sürgős a dolog, de én sosem tudtam komolyan venni az ilyen "házasságokat". Számomra a házasság két érzelmileg és racionálisan is felnőtt, önálló keresettel rendelkező ember döntése. Nem pedig egy felnőtt férfi és egy gimis lányka szórakozása.
2014. jan. 18. 17:01
 10/21 anonim ***** válasza:
94%

Igen, furcsa lenne. De azon túl, hogy furcsa lenne... Azt írtad, egyetemre mész, jól tanulsz, így feltételezem, hogy egy intelligens nő vagy. Azt gondold végig, hogy mi lesz, ha elmúlik a rózsaszín köd pár év múlva. Lehet, hogy a ti szerelmetek egy tündérmese, és 100 éves korotokban egymás kezét szorongatva fogtok örökre elaludni, de sajnos valószínűbb, hogy nem. Ha végignézek az ismeretségi körömön, kollégákon, barátokon, rokonokon, sok 100 páron, akiket ismerek, kapásból kettő ugrik be, akik már 18 évesen is együtt voltak, és ma is együtt vannak. Legtöbbüknek volt kb ennyi idősen komoly kapcsolata (én pl. 18 évesen már évek óta őrülten szerelmes voltam az akkori barátomba, de szerencsére nem ő lett a férjem).

Ha nem sürget semmi, akkor minek kapkodni? Éljetek jegyesként, és ha már eltelt pár év, és együttélve is ilyen boldogok vagytok, akkor huszonvalahány évesen is ráértek még házasodni. Mert a kérdésedből az sejthető, hogy együtt sem éltek, nem fizettek közösen számlákat, nem kell közösen mindennapos gondokat megoldani. Pedig akkor még nem is ismeritek egymást igazán...

Tudom, hogy nagyon romantikus lenne, de szerintem ne kapkodjatok...

2014. jan. 18. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!