Szerintetek nagyon gáz, ha a 12 éves unokatesóm érdekesen furcsa?
Figyelt kérdés
Mármint nem annyira, csak, nem Britney Spearst, Shakirat, Miley Cyrust hallgat.. Hanem Avenged Sevenfoldot, Panic! at the Disco, BvBt, Linkin Parkot, Slipknotot, és hasonlókat... És erre én szoktattam rá... Anyukám szerint ez nem normális, de szerintem teljesen. Jah, de amit én is utálok, az az, hogy vagydossa magát... 12 évesen. ez azért elég durva szerintünk. Kikérném a véleményeteket:)2014. jan. 17. 17:29
1/16 anonim válasza:
A zene okés!
A vagdosás nem normális!
2/16 anonim válasza:
A vagdosás nagyon nagy gáz. A zenékkel nincsen semmi baj...
3/16 anonim válasza:
Nem csak 12 évesen gáz a vagdosás. 16 évesen is...
5/16 anonim válasza:
Vagdosás, gratulálok.
Egy újabb reménytelen hülyegyerek.
6/16 A kérdező kommentje:
# 5/5; közel nem ezt kérdeztem..-.-"
2014. jan. 17. 19:36
7/16 anonim válasza:
A zene teljesen oké a vagdosás nem!
8/16 anonim válasza:
És a végén majd ráfogják a zenére, hogy amiatt vagdossa magát...
9/16 anonim válasza:
A zene az tök okés, nekem az unokatesóm (lány) 5 évesen hallgatott Linkin Park-ot (az én jóvoltamból).
A vagdosás az nagyon nem ok, nem csak 12 évesen, hanem sosem.
Bár én is csináltam ilyeneket ennyi idösen, söt fiatalabban is, és nagyon nagyon rossz vége lett.
Vigyétek el pszichológushoz, beszélgessetek vele sokat...
10/16 anonim válasza:
Segíteni kell rajta mindenképen a vagdosás miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!