Ez csak nekem furcsa?
Arra jövök haza éjszaka melóból, hogy apám új nője, akit max 4-szer láttam eddig, itt van a lakásban és hagyott egy cetlit a konyhában, hogy pakoljak el magam után...
Velem van a baj, ha ezen kiakadok? Ki ő, hogy megmondja mit csináljak? Amúgy sem az én cuccaim vannak ott.
22F
megjelöli a helyét és kalibrál téged,mennyire lehet kontrollt gyakorolni rajtad.
magyarul beméri ki vagy,mi vagy te.
úgyhogy egy tapasztalt szem nem lát ebben semmi furát.
Ő ott lakik egyáltalán?
Ha nem, akkor visszaírnám, hogy nézze már meg, milyen cím szerepel a lakcímkártyáján.
Pakolj el magad után te lusta rendetlen és legyél már igényes magadra és a környezetedre.
Nem azt írta,hogy más cuccait pakold el ,hanem a sajátodat azaz ,pakolj el magad után.
Szerinted az lenne a normális,hogy a "Nő" pakoljon el mindenki után? Nem cselédnek jött ő oda,hanem az Apád hívta meg és ő csak segít a rend rakásba mindanyiatoknak,közte neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!