Veletek is volt már így? Nagyon furcsa érzés.
A párommal 2 éve vagyunk együtt, 1 éve együtt is élünk. Tervezzük a közös jövőnket, lakásfelújítást, eljegyzést, esküvőt, gyermeket tervezünk stb. Egyetemen tanulok, mellette pedig dolgozom teljes állásban, páromnak is stabil munkahelye van. Ha minden jól megy januárban államvizsgázom, ha nem, akkor júniusban, de jövőre mindenképpen elvégzem az egyetemet. Úgy terveztük, hogy esküvő 1-2 év múlva, baba pedig utána, szóval mindent szépen sorjában.. :) De valamiért mostanában nagyon vágyom egy babára, néha olyan érzés, mintha ki sem tudnám várni azt az 1-2 évet, mire eljutunk a babaprojektig. Észrevettem, hogy többször tévedek baba-mama oldalakra, történeteket olvasok stb. Előtte sosem volt velem ilyen, és nagyon nehezen tudom elnyomni magamban ezeket az érzéseket. Nagyon furcsa, már-már megrémisztem saját magam, mert nem éreztem még így a témával kapcsolatban. Veletek is előfordult már ilyen, hogy hirtelen rátok tört a családalapítási vágy? Nagyon furcsa érzés, de egyben jó is..:)
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!