Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan esik iszonyat rosszul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik iszonyat rosszul, hogy semmit nem kaptam szülinapomra?

Figyelt kérdés
En sose felejtettem el a szulinapjat, nevnapjat,evfordulót. Soha! Nekem ezek fontos napok. Ma reggel a férjemmel felkeltunk, bevallom naivan azt hittem kapok egy kavet vagy reggit az agyba, ahogy o az elmult 4 evben mindig kapta.(meg elotte amig csak jartunk). Erre semmi. Felkeltunk,fozott egy kavet, megkert h csinaljak neki szendvicset reggelire. Aztan elment dolgozni. Az ajtobol meg visszafordult es megkert csinaljak mar vadast vacsira mert annyira kivanja napok ota...raadasul mindig sokkal kesobb er haza mjnt en joforman mar alszom addigra, tehat tuti nem keszul semmivel. Tudok hogy be van havazva,tendert irnak stb. De akkor is...:(
2014. okt. 10. 14:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Éncsak szimplán közölném vele, hogy mit szeretnék csinálni és kapni a születésnapom alkalmából ezek után.
2014. okt. 11. 11:39
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Kiment a fejéből. Nekem is rosszul esne azért attól függetlenül. Ez a sörözés meg még rá is tesz egy lapáttal. A haveros sörözést nem felejti el, érdekes.
2014. okt. 11. 17:47
 33/36 anonim ***** válasza:
Szerintem minden attól függ, hogy az év többi napján hogy viselkedik veled. Velem férjem alapból olyan rendes mindig, hogy nem tudnék rá mélyen haragudni egy ilyen miatt. Lehet, egy picit duzzognek, de nem hosszan.
2014. okt. 11. 20:54
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

"A haveros sörözést nem felejti el, érdekes."

Hat persze hogy nem, arra a haverek figyelmeztetik :)

2014. okt. 11. 22:19
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom, a haveri sörözésről nem egy éve szóltak neki, hogy "azt bezzeg nem felejtette el". Én kimondom: a kérdező egy hisztis pics@, de ettől az én életem semmivel sem rosszabb. Ha neki így jó, hát nekem is :)
2014. okt. 12. 07:12
 36/36 Nickname1215 válasza:
0%
Ahelyett hogy az internetre bőgöd ki magad beszéld meg a pároddal hogy mi a szitu, elfelejtette-e satöbbi. Lehet hogy csak hétvégén akart meglepni egy koncerttel vagy étterembe menetellel. 13/F (khm 13 és tanácsokat ad felnőtteknek khm)
2015. ápr. 24. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!