Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogosan esik iszonyat rosszul,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik iszonyat rosszul, hogy semmit nem kaptam szülinapomra?

Figyelt kérdés
En sose felejtettem el a szulinapjat, nevnapjat,evfordulót. Soha! Nekem ezek fontos napok. Ma reggel a férjemmel felkeltunk, bevallom naivan azt hittem kapok egy kavet vagy reggit az agyba, ahogy o az elmult 4 evben mindig kapta.(meg elotte amig csak jartunk). Erre semmi. Felkeltunk,fozott egy kavet, megkert h csinaljak neki szendvicset reggelire. Aztan elment dolgozni. Az ajtobol meg visszafordult es megkert csinaljak mar vadast vacsira mert annyira kivanja napok ota...raadasul mindig sokkal kesobb er haza mjnt en joforman mar alszom addigra, tehat tuti nem keszul semmivel. Tudok hogy be van havazva,tendert irnak stb. De akkor is...:(
2014. okt. 10. 14:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Nagy baj lenne, ha ezen múlna a kapcsolat minősége. :) Ugyan. Nem azért nem köszöntött fel, mert romlandóban a kapcsolatotok.

Amiket mondasz, hogy neked fontosak (kávé, reggeli), azok így van, neked fontosak, és nem neki. De ettől ő még téged nagyon-nagyon szeret, és ha emlékezteted rá, bánni is fogja, ebben biztos vagyok.

Viszont látod, máris lett egy szutyok szülinapod, holott még fel is köszönthet.

2014. okt. 10. 16:36
 22/36 anonim ***** válasza:
84%

Ú én mennék bulizni a barátokkal ma aztán tuti! Csináljon neki vadast az úristen :D

Éjszaka hazajönnék és beközölnék, hogy szülinapozni voltam ennyi.Remélem van még a vasadból,amit anyád csinált!

2014. okt. 10. 16:41
 23/36 anonim ***** válasza:
52%

vadasból bocsi

ja és a szülinapokat,névnapokat én is vérkomolyan veszem! szóval menj el bulizni ma

2014. okt. 10. 16:41
 24/36 anonim ***** válasza:

Hát én megértem, hoyg rosszul esik. De igazából ő is csak egy ember, biztos sok a dolga. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem rosszból csinálta, csak véletlen elfelejtette.

Nekem nem egész egy hónapja volt a 25. szülinapom. Édes drága vőlegényem (együtt élünk) elfelejtette, szegény ördög olyan rosszul érezte magát, mikor szóltam neki. :D Cuki volt...

Szóval ezek ilyenek, nem szabad rájuk haragudni. Kis bucikák. :) Így kell pket szeretni.

Nem tudom, hogy ettől könnyebb lesz-e a lelked. De az a bántó, amit viszont anyukám cisnált. Tök ok nélkül azt mondta nekem, hogy ne próbáljak hazamenni a 25. szülinapomon, mert látni nem bír, pedig nem is tettem semmi rosszat. Szóval hidd el, van annál rosszabb, minthogy jóhuszeműen a pasik elfelejtika szülinapot! :P Fel a fejjel. :)

(ui.: én azt kértem kiengesztelésnek, hogy legyen akkor a szülinap utáni hét a "szülinapihét", és minden este kérhettem masszázst egy héten keresztül. És kértem is! :P Szóval ne bánkódj, kérj "szülinapihetet" :D )

2014. okt. 10. 18:34
 25/36 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy rosszul esik, de azért vedd figyelembe, hogy - a saját bevallásod szerint is - rengeteget dolgozik.

Nekem napi 12-14 óra munka után alapvető dolgok is kimennek a fejemből, mert egyszerűen olyan fáradt vagyok sokszor, hogy csak kószálok itthon, mint egy zombi.

Ezt próbáld meg szem előtt tartani, hogy a sok munka nem ér véget (agyban) simán azzal, hogy az ember hazaér. Én tudom, milyen az a fáradtság, amikor tényleg semmit sem tudok felfogni. Barátaimat vesztettem el emiatt, mert nem értették meg. :(

2014. okt. 10. 19:16
 26/36 anonim ***** válasza:
Írd meg majd, hogy mi lett!
2014. okt. 10. 19:24
 27/36 anonim ***** válasza:
25-ös: lehet, hogy nem azért vesztetted el a barátaidat, mert nem értették meg, hogy milyen zombi vagy a sok munkától, hanem mert a barátság rovására is ment a sok munka. De hát valamit valamiért.
2014. okt. 10. 19:26
 28/36 anonim ***** válasza:

Remélem így a nap végére azért rendeződött a dolog és felköszöntött, ha mással nem, egy puszival legalább :)

Az én párom teljesen megbízhatatlan szülinap-névnap ügyben. 3 éve élünk együtt, nekem most kerek szülinap jön - már elkezdtem felkészíteni rá. A múltkor a teraszon ücsörögtünk, megkérdeztem tőle, mikor van a szülinapom. Nagyot nézett, pislogott. Jó, akkor legalább az évszakot - mondtam én. A nyarat és a telet kizárta, őszre vagy tavaszra tippelt, végül kikötött ott, hogy tavasszal neki van szülinapja, akkor az enyém alighanem ősszel.

Szerencsére épp humoromnál voltam, elnevettem magamat, hogy ez kész, a pasas teljesen reménytelen.... A szülinapom januárban van :)

Ennyi, ők (a pasik) nem annyira foglalkoznak vele, mint mi, nők. Legalábbis nagy részük :)

2014. okt. 10. 20:22
 29/36 A kérdező kommentje:
Este megkerdeztem tole mikor jon haza. Mondta hogy ne varjam meg mert meg dolga van aztan isznak egy sort a kollegakkal. Mondtam hogy igyanak ram is. Erre 2-3 mp csont majd: b@@@@zdmeeeeg. Uristen ne haragudj. Hazajotf, bocsanatot kert es megigerte h ma karpotol. Ennyi. Ez igy utolag cuki meg minden de akkor se olyan. En is elfogadtam/csinalom az o hulyesegeit/hobortjait. A szulinap/unnepek tullihegese az enyem. Jol eset volna ha fele annyira figyel o erre mint en a meccsnezos csirkeszarnyai fuszerezesere. Vadast se kapott.
2014. okt. 11. 09:46
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az durva, hogy sörözni ment volna... Így már kicsit más a helyzet, ez nem a sok munka miatt van. :(
2014. okt. 11. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!