Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik iszonyat rosszul, hogy semmit nem kaptam szülinapomra?
Nagy baj lenne, ha ezen múlna a kapcsolat minősége. :) Ugyan. Nem azért nem köszöntött fel, mert romlandóban a kapcsolatotok.
Amiket mondasz, hogy neked fontosak (kávé, reggeli), azok így van, neked fontosak, és nem neki. De ettől ő még téged nagyon-nagyon szeret, és ha emlékezteted rá, bánni is fogja, ebben biztos vagyok.
Viszont látod, máris lett egy szutyok szülinapod, holott még fel is köszönthet.
Ú én mennék bulizni a barátokkal ma aztán tuti! Csináljon neki vadast az úristen :D
Éjszaka hazajönnék és beközölnék, hogy szülinapozni voltam ennyi.Remélem van még a vasadból,amit anyád csinált!
vadasból bocsi
ja és a szülinapokat,névnapokat én is vérkomolyan veszem! szóval menj el bulizni ma
Hát én megértem, hoyg rosszul esik. De igazából ő is csak egy ember, biztos sok a dolga. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem rosszból csinálta, csak véletlen elfelejtette.
Nekem nem egész egy hónapja volt a 25. szülinapom. Édes drága vőlegényem (együtt élünk) elfelejtette, szegény ördög olyan rosszul érezte magát, mikor szóltam neki. :D Cuki volt...
Szóval ezek ilyenek, nem szabad rájuk haragudni. Kis bucikák. :) Így kell pket szeretni.
Nem tudom, hogy ettől könnyebb lesz-e a lelked. De az a bántó, amit viszont anyukám cisnált. Tök ok nélkül azt mondta nekem, hogy ne próbáljak hazamenni a 25. szülinapomon, mert látni nem bír, pedig nem is tettem semmi rosszat. Szóval hidd el, van annál rosszabb, minthogy jóhuszeműen a pasik elfelejtika szülinapot! :P Fel a fejjel. :)
(ui.: én azt kértem kiengesztelésnek, hogy legyen akkor a szülinap utáni hét a "szülinapihét", és minden este kérhettem masszázst egy héten keresztül. És kértem is! :P Szóval ne bánkódj, kérj "szülinapihetet" :D )
Megértem, hogy rosszul esik, de azért vedd figyelembe, hogy - a saját bevallásod szerint is - rengeteget dolgozik.
Nekem napi 12-14 óra munka után alapvető dolgok is kimennek a fejemből, mert egyszerűen olyan fáradt vagyok sokszor, hogy csak kószálok itthon, mint egy zombi.
Ezt próbáld meg szem előtt tartani, hogy a sok munka nem ér véget (agyban) simán azzal, hogy az ember hazaér. Én tudom, milyen az a fáradtság, amikor tényleg semmit sem tudok felfogni. Barátaimat vesztettem el emiatt, mert nem értették meg. :(
Remélem így a nap végére azért rendeződött a dolog és felköszöntött, ha mással nem, egy puszival legalább :)
Az én párom teljesen megbízhatatlan szülinap-névnap ügyben. 3 éve élünk együtt, nekem most kerek szülinap jön - már elkezdtem felkészíteni rá. A múltkor a teraszon ücsörögtünk, megkérdeztem tőle, mikor van a szülinapom. Nagyot nézett, pislogott. Jó, akkor legalább az évszakot - mondtam én. A nyarat és a telet kizárta, őszre vagy tavaszra tippelt, végül kikötött ott, hogy tavasszal neki van szülinapja, akkor az enyém alighanem ősszel.
Szerencsére épp humoromnál voltam, elnevettem magamat, hogy ez kész, a pasas teljesen reménytelen.... A szülinapom januárban van :)
Ennyi, ők (a pasik) nem annyira foglalkoznak vele, mint mi, nők. Legalábbis nagy részük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!