Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik iszonyat rosszul, hogy semmit nem kaptam szülinapomra?
És mi van, ha elfelejtette? Semmi. Ha eszébe jut, vagy eszébe juttatod, majd bepótolja a felköszöntést.
Múlt hónapban összefutottam egy régi ismerősömmel egy bevásárló központban. Velem volt a feleségem és a másfél éves kislányom is, akinek viszonylag ritka keresztneve van. Az ismerősöm kérdezte tőlem, hogy mikor van a gyerek névnapja és hirtelen nem tudtam megmondani, a feleségem bezzeg rögtön rávágta.
Ettől még nem szeretem kevésbé a gyereket, csak mert nem tudom észben tartani az egyik ünnepnapját...
Ne aggódj. Juttasd eszébe, ha elfelejtette. De az is lehet, hogy hétvégére tolja az ünneplést.
Elfelejti, hát istenkém, mi van abban?
Te mondtad, hogy el van havazva, szerintem örül, hogy él, meg lyuk van a sggén és szelel.
Nyavalygás helyett csinálj vacsit, aztán várj. Ha meg tényleg kiment a fejéből, akkor sincsen gáz, finoman - nem hárpiaként - közöld vele, mi a szitu.
Nekem a másfél-év fordulónk ment ki totálra. Barátom csinált kajcsit (ráksali, segítettem), bontott sört, és boldogot. Én meg csak lestem, hogy mi??? És utána esett le, hogy mi van.
De a névnapját is elfelejtettem, másnap jutott eszembe.
Tudod, értelmes ember nem akad ezen fenn, főleg, ha a másiknak millió egy dolga van.
Vagy lehet,azt sem tudja milyen nap van...hol áll a feje.
Az igazat megvallva én a sajátommal nem törődök. Ha jövő héten lenne,már hétfőn nem tudnám. Vagy azt hinném még egy hét..
Nem szándékosan csak egyszerűen már nem olyan nagy dolog,mint gyerekfejjel.
Máskor szokott emlékezni rá? Mert ha igen, akkor azért estig még bőven reménykedhetsz :-).
Isten éltessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!