Kaptam egy Samsung Galaxy Ace-t a 12. szülinapomra. Gyűjtöttem telefonra, egy minire de miután apu megtudta vett nekem egy acet. Bővebben lent?
Amig tudataban vagy annak, hogy elkenyeztetnek, addig minden ok. A gond akkor kezdodik, ha mar termeszetesnek veszed ezeket a dolgokat, vagy sot, koveteled.
De legjobb ha beszelgetsz kicsit a szuleiddel.
Szia!
Szerintem, ha nem akarják kicserélni, egy kevésbé drágább készülékre, akkor fogad el, s azzal próbáld viszonozni ezt az ajándékot, hogy az átlagodat, 4-ről 4,5 felhozod! Szerintem sikerülni fog, s a szüleidnek is tetszeni fog, s neked se lesz lelkifurdalásod!
Üdv két gyermekes Anyuka.
"Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció"
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
#1 Oké. Akkor majd beszélek velük.
#2 Megcsináltam. :) Soksoksoksoksok unszolásra elfogadta.
#3 köszönöm a választ! :) Eddig jól megy a matek már van 2 ötösöm, de még nem szabad elbíznom magam. :) A többi tantárggyal Hál' Isten nincs probléma, szóval tudok erre koncentrálni. :)
#4 Miért?
Utolsó, vannak szerény emberek, hidd el, én is ismertem pontosan ilyen emberkét, mint a kérdező. A végtelenségig szerénykedett.
Kérdező, hagyd szerintem, csak köszönd meg nagyon szépen, az ajándékot nem illik visszautasítani:) Éppen elég, ha emellett továbbra is kedves vagy velük, segítesz otthon ezt-azt, és jól tanulsz (magadhoz mérten, nem úgy értem, hogy addig hajtani magad, amíg mindenből szín kitűnő nem leszel)
És ne szerénykedj, örülj neki, hogy ilyet kaptál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!