Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s5230-at veszek...

Samsung s5230-at veszek szülinapomra az arra kapott pénzből. Jó? Vélemények?

Figyelt kérdés
Most Samsung e250-em van és elég zsebkopott, a headset-je is szar, nameg sokszor magától kikapcsol ezért néztem ki ezt. Azért is tetszik mert 1 a design-ja baromira megegyezik az elképzelésemmel 2 nagyon jól fotóz és zenehallgatásra elvileg ideális, szóval én világom 3 érintőképernyős, és már rég ki akarom próbálni az milyen, de csak max 35000-et tudok összegyűjteni szülinapomon. Szerintem elég rá, mert djuice-mixer-es vagyok, és ott 25. Azt szeretném lényegében megtudni, hogy kinek hogy vált be eza telefon, véleményt, tapasztalatot...:) Köszönöm!
2010. ápr. 2. 11:08
1 2
 1/19 anonim válasza:

én is ilyet szeretnék venni,szintén szülinapra :) úgyhogy én is várom a véleményeket.

amennyit én utána olvastam annyi rosszat említettek vele kapcsolatban,hogy a hátlapja kicsit sérülékeny...

2010. ápr. 2. 11:13
 2/19 A kérdező kommentje:
énmeg folyton azt olvasom, hogy a Nokia 5230 sokkal jobb. de istenem, annak nem tetszik a kinézete, és szerintem a samsung nem rossz márka, eddig csak oylan telefonom volt, és baromi strapabíró. (szerintem) mert régi telóm kilett mosva, és semmi baja.:O a mostanim előtti is samsung votl, azt meg wc-be ejtettem meg fürdőkádba, és annak sincs semmi baja.:O csaka ztán nem tetszett, és vettünk ujat.
2010. ápr. 2. 11:17
 3/19 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van, én szeretem. Szép kis teló, formás, az érintőkpernyője is jó. Ez az első érintőképernyós telefonom, hamar megszoktam. Nagyon ritkán lefagy, egy-szer kétszer forult elő. Párom használja rádióhallgatásra munkába menet, meg van vele elégedve.

Az akksija nagyon szuper, pedig azt olvastam, hogy 1-2 napot bírja csak, mert az érintőképernyő sok áramot vesz fel. Én ezt nem tapasztaltam, igaz, csak telefonálásra használom, arra viszont elég sokat, így kb. hetente töltöm, ami szerintem igen jó.

A hátlap sérülékenységét én nem tapasztaltam, igaz, vigyázok is rá. :) Valószínű, hogy a nagy kijelző miatt sem lehet úgy ütni-vágni, mint pl. a régi Nokiákat, de ez szerintem minden új telefonra igaz, finomabb műszerek, mint a régi telók.

2010. ápr. 2. 11:24
 4/19 anonim ***** válasza:
Ja annyit tennék még hozzá, hogy a párom sem tölti gyakran az ő 5230-asát, pedig ő minden nap rádiózik rajta.
2010. ápr. 2. 11:25
 5/19 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen van és én is maximálisan megvagyok vele elégedve. A hátlapja nem karcolódik nagyon jó pedig már egyszer sajnos leejtettem véletlenül kutyabaja.

Fénykép+videó jó minőségű, zenehallgatásra is tökéletes én a múltkor felfedeztem, hogy feltöltöttem egy zenét és megjelent az album kép:DDD

Aksija nekem 2 hétig bírja rendszeres használat mellett.

Nekem 2gigás kártya van benne de lehet bővíteni ennél nagyobbal is, bár én még ezt se tudom kihasználni. Belső memórája 50Mb

Én nagyon szeretem és ajánlom:)))

2010. ápr. 2. 11:35
 6/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

még anynit kérdeznék - adnak hozzá fülhallgatót / (ha kell) usb.-t v vmit?

2010. ápr. 2. 11:37
 7/19 anonim ***** válasza:

Ugyanez a sorszám csak nokiában ;)

Vagyis nokia 5230

Hidd el sokkal jobb.

2010. ápr. 2. 11:43
 8/19 anonim ***** válasza:
van hozzá headsett és usb kábel is
2010. ápr. 2. 11:44
 9/19 anonim ***** válasza:
lehet h a nokia mint márka is jobb, és a telefon jobban felvan szerelve mint a samsung bár a kamerája a samsungnak jobb:)
2010. ápr. 2. 11:46
 10/19 anonim ***** válasza:
Jaja, andak hozzá mindent! Jó minőségű a fülese és persze kábel is van hozzá, amivel a pc-hez csatlakozik.
2010. ápr. 2. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!