Samsung s5230-at veszek szülinapomra az arra kapott pénzből. Jó? Vélemények?
én is ilyet szeretnék venni,szintén szülinapra :) úgyhogy én is várom a véleményeket.
amennyit én utána olvastam annyi rosszat említettek vele kapcsolatban,hogy a hátlapja kicsit sérülékeny...
Nekem ilyen van, én szeretem. Szép kis teló, formás, az érintőkpernyője is jó. Ez az első érintőképernyós telefonom, hamar megszoktam. Nagyon ritkán lefagy, egy-szer kétszer forult elő. Párom használja rádióhallgatásra munkába menet, meg van vele elégedve.
Az akksija nagyon szuper, pedig azt olvastam, hogy 1-2 napot bírja csak, mert az érintőképernyő sok áramot vesz fel. Én ezt nem tapasztaltam, igaz, csak telefonálásra használom, arra viszont elég sokat, így kb. hetente töltöm, ami szerintem igen jó.
A hátlap sérülékenységét én nem tapasztaltam, igaz, vigyázok is rá. :) Valószínű, hogy a nagy kijelző miatt sem lehet úgy ütni-vágni, mint pl. a régi Nokiákat, de ez szerintem minden új telefonra igaz, finomabb műszerek, mint a régi telók.
nekem is ilyen van és én is maximálisan megvagyok vele elégedve. A hátlapja nem karcolódik nagyon jó pedig már egyszer sajnos leejtettem véletlenül kutyabaja.
Fénykép+videó jó minőségű, zenehallgatásra is tökéletes én a múltkor felfedeztem, hogy feltöltöttem egy zenét és megjelent az album kép:DDD
Aksija nekem 2 hétig bírja rendszeres használat mellett.
Nekem 2gigás kártya van benne de lehet bővíteni ennél nagyobbal is, bár én még ezt se tudom kihasználni. Belső memórája 50Mb
Én nagyon szeretem és ajánlom:)))
köszönöm a válaszokat! :)
még anynit kérdeznék - adnak hozzá fülhallgatót / (ha kell) usb.-t v vmit?
Ugyanez a sorszám csak nokiában ;)
Vagyis nokia 5230
Hidd el sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!