Samsung s5230-at veszek szülinapomra az arra kapott pénzből. Jó? Vélemények?
köszi :D
amúgy nokiát azért nemszeretnék mert nem tetszik a külcseje.
és haverok mesélték h lassú a nokia menüje meg minden. meg án főleg a zene+kamera+kinézet-re megyek :D és abba nálama samsung a nyertes.
nagyon jól fotóz: XD XD XD XD XD Ezt inkább felejtsd el kihagytál egy szót nagyon NEM jól fotóz.Fixfókusz,innentől fogva a 3 megapixel vakítás.
érintőképernyő:igen.ez jó pont,de az én tapasztalatom az,hogy így cerka nélkül nehéz pl. írni a készülékkel.
lassú mint a dög.
Nincs egy rohadt Jack csati rajta és a füles sem szétszedhető.
És jöjjenek a pozitívumok:
-Filmnézéshez remek
-Egész jók a műanyagok
-Shake-control
Mi a bajod az Nokia 5230-cal?Te kinézet alapján veszel telót?Én igyekszem beszámíttatni ezt sz*rt egy 5530-ba ami szintén nem egy szépség de nagyságrendekkel jobb,mint ez a trágya.Az hogy 2 megapixel-ez se jobb.+ Az okostelefon,Ingyen offline GPS,Ovi Store,stb.
Én nem ajánlom megvételét,de ha már te eldöntötted...
nem kinézet alapján veszek CSAK.
de nem fogok olyan telefonnal flangálni ami NEKEM nem tetszik. és kérdeztem egyik haeromat, szerinte jó telefon, és akkor már a nokia 5230 sokkal lassabb. amugymeg nincs 50ezrem egy nokiára, csak max 30-am erre a samsungra.
Nagyon jó teló:)
CSak ajánlani tudom.Mondjuk a kamerája tényleg nem nagy szám, de ha nem az év fotósa címet akarod vele elnyerni, akkor megfelel.
Nekem tetszik az érintőképernyője, ne is fagy le, nagyon tuti,...:D
És tényleg nagyon szép.Hiába írják sokszor, hogy nem jó, meghogy karcolódik a hátlapja,meg s*ar, mert NEM AZ!!!
Minden napi 2-3 órás zenehallgatás, telefonálás alkalmával is kibírja 2 hétig:)
:)
A kinézet teljesen ízlés kérdése, nekem a Nokia is tökéletesen megfelel (főleg feketében, de már van krómozott változat is). Ami azt illeti, zenehallgatásban is jobb, mert a csatlakozója szabványos (3,5 mm-es jack), és a hangszínszabályzója részletesen állítható, nem pedig előre beállított sémák közül lehet választani, mint a Samsungban.
Összehasonlítás (.doc fájl):
Direkt nem másoltam be, mert egy ilyen szintű összehasonlítás nem lenne átlátható.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!