Szülinapomra okostelefont kérek a szüleimtől. Csak nem tudom melyik lenne jó? Már gondolkodtam a samsung galaxy-n de még szüleimnek sem volt okosteló. Melyiket érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
#Milyen okostelefont válasszak? Legyen #60 000 alatti #de jó.
2013. ápr. 13. 21:24
1/3 anonim válasza:
Most nemondjátok szegénynek hogy iphone a jó stb, igen nemrossz az iphone de 60000 alatt nemhinném hogy fog találni olyat ami felér egy az árkategóriájában lévő androidra.. Samsung galaxy y szerintem nemvalami jó, nekem nem jött be. szerintem a samsungot hagyd is max s2 de nemtudom milyen árkategóriában van az.. tehát lg-nél és sony-nál találsz többet, manapság jó ha van 2 magos processzorja azt vegyük számításba.. Ittvan pár 2 magos okostelefon a sony-tól: Xperia P,Xperia L,Xperia Sola,Xperia U,Xperia Ion. A többi már drágább árkategóriába tartozik szerintem. Mivel szüleidtől kéred gondolom még nem vagy felnőtt és nem kell neked olyan nagy kijelző tehát inkább a Xperia P, Xperia U, Xperia Sola-t ajánlom neked.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
2013. ápr. 14. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!