Holnap kell leadnom hogy milyen faktot választok. Egyszerűen nem tudok dönteni. Manapság mit érdemes? Milyen munkát ajánlanátok? Biológián gondolkodtam mert azt szeretem, de az csak kémiával érdemes/lehet?
Fiatal biológus vagyok. Alapvetően ismerni kell a kémiát, van pár kémiás tárgy, de nem vészes. Tanulni elég nehéz volt, de utólag az ember csak a jóra emlékszik. Mindenem a biológia, szenvedélyesen szeretem. Ha van kérdésed, írj privit.
Kommunikációra és tanácsadóra nem érdemes menni, de az egészségügyi nem rossz, sok helyen színvonalas az oktatás.
köszönöm a válaszokat!!! első:már közben rájöttem..bocsi
biosz kémia faktot választottam, remélem nem bánom meg,:) én is nagyon szeretem a bioszt, állatokat környezetet mindent. Lennék pl állatvédő,környezetvédő is...csak sajnos ahogy tudom az önkéntes és nem kell hozzá semmi. Nem tud valaki olyan sulit ami ezzel a témával komolyabban foglalkozik??? és ha lehet nem egész napos laboratóriumi munkáról szól...mert azt nem bírnám:(...hanem komoly cselekvésről!!!! légyszii még komment!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!