Van olyan ismerősötök/rokonotok aki felnőtt létére iszonyat buta?
Nálunk pl apám testvére: hiába van 1 mérnöki diplomája, olyan iszonyat buta megnyilvánulásai vannak, hogy csak lesek. Néha olyan beszólásai vannak, mint egy 12 évesnek. Az élet dolgairól fogalma sincs, egy csekk kitöltése nehéz feladat.
De ismerősi körben ott van a szomszédunk 25 éves lánya. Ő nem csak simán, hanem érzelmileg is buta. Bambán bámul, idiótán vihog, majd olyanokat mond teljes meggyőződéssel, hogy a fejemet fogom. Fogalma sincs róla, hogy hol van pl Brazília, és elmondása szerint 1 könyvet sem olvasott még el, mondván "az nem neki való".
Hajjaj :D
Az egyik szomszédunk. Tejesen életképtelen. De az egész család.
Múltkor a 40 éves nőnek az volt a baja, hogy nem tudja hogyan kell bevásárolni, mert eddig mindig az anyja csinálta (napi bevásárlásról volt szó, kb. tej, kenyér). Ez szó szerint elhangzott. Nekem ez volt a legdurvább amit valaha hallottam...
Sorry, ez elment, fél-se-készen.
Igen. Pl. olyan is, aki azt hiszi, hogy aki felnőtt, az megokosodik, megérik az esze, mint az alma a fán. Holott ez tévedés: aki gyerekként buta, az buta lesz felnőttként is. És sajnos az emberiség zöme bizony buta.
Van bizony diplomás főiskolai tanár emberek...a saját területükön ki lehet mondani zsenik...de a való világban hát...
pl.az anya: meggyőződése,hogy a petrezselymes krumplira sárgarépa levelet kell tenni...ez még egy enyhébb dolog oldalakat lehetne írni
apa: lődörög a világban mint egy érzelmi csökött,ha találkozik vele az ember csak bámul,olyan mintha fogalma sem lenne róla hol van!
Ja ilyet én is ismerek.
Ilyeneket szokott kérdezni tőlem h
Petőfi 56-os forradalmár volt ?
Hol van Berlin ?
Milánó milyen ország ?
Mi az a szarkofág ?
Mi az az Urán ?
Érettségizni úgy érettségizett le h csak átrúgták.
Kérdeztem h pl mik voltak ?
Hát tőriből a Kubai rakétaválság. Na és ?
Hát én azt nem tudom h ki volt kivel, meg mi az a Hidegháború ?
Föci Európa térképéét sem ismeri...
De legalább jól főz.
Mondjuk van ismerősünk aki ilyennel oltja h "Mondjam meg a csak szakácsnak h kellemes ünnepeket"
Szóval ja vannak dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!