Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? 5 eve folyton hazugsagok, megalaztatas, igeretek. Mar nem maradt belolem semmi. Es tobb eselyt sem tudok mar adni. Mert mar nincs tobb.
5 eve vagyunk egyutt. 3eve hazasok. A kapcsolatunk elejen hazudozott, megcsalt 2szer. Aztan rajott hogy en vagyok almai noje akire mindig is vart es kapott egy eselyt. Osszehazasodtunk. Jott a baba. Kb rendben voltak a dolgok es jott meg1 baba. Most fel eves a kisebb es a kovetkezok tortennek: Apa elmegy Franciaorszagba uzleti utra es mikor 1hettel a hazaterese utan fenykepezem a telojaval a gyerekeket, latom a galeriajaban a kepeket a kolleganojerol ahogy vigyorog Parizsban. Persze nem oda mentek, csak megalltak ott mert kollegano szegenyke meg soha nem volt ott.
Szitu 2: ulok a melygarazsban az auto hatso ulesen a gyerekekkel. Jon Apa mikozben szinten megall mellettunk a szomszed csaj. Nem lat bennunket, csak a ferjemet. Odahajol hozza es a fulebe sug valamit. A ferjem visszakerdez. Ekkor meghallom mar en is a kerdest: most megpuszilhatlak?
Huuu, nagyon elegem van. Persze adodik magyarazat: azert nem szolt Parizsrol mert nem tartotta fontosnak.
Azert kerdezte ezt a szomszed csaj mert meselte neki hogy en milyen feltekeny vagyok...Megjegyzem, a holgyike nem is latta az oszloptol hogy ott vagyok.
Elegem van: ejszaka nem alszom a szoptatas miatt, a ferjem folyton focizni jar, alig van itthon es meg meg is alaz, hazudozik es en nem hiszem hogy ezek a dolgok normalisak igy.
Mit csinaljak??? Elvalni nem tudok, nincs hova mennem es nem tudnam eltartani a gyerekeket sem. Viszont igy elni sem akarok es soha nem fog m3gvaltozni. Tapasztalat?
40: ha ugyanilyen szar helyzetben lennék, mint a kérdező, nyilván nem osztanám azt észt, de ne zavarjon!
Mégis mit vársz, hogy fog változtatni a helyzeten, ha azt sem képes elismerni, hogy az egész szituáció az ő hibája? A férje a kezdetektől kezdve nyílt lapokkal játszott, köztudott volt, hogy csalja. Aki ennek tudatában gyereket szül, ráadásul rögtön kettőt is, és még siránkozik, azt nem is tudom hogy nevezzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!