Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hazugsagok miatt abrandulnal ki a hazastarsadbol?
Nem mindegy, hogy hazugság, vagy nem mondta el..
Persze egy megcsalás az rosszabb, mint egy hazugság, tehát itt nem az akasztana ki, hogy nem mndja el, hanem az, hogy egtette.
Engem csak azért bosszanta, hogy nem mondta el , a biszexualitását, vagy az, hogy áruta a testét a MÚLTBAN , mert nagyob toleráns ember vagyok, és tudná, hogy hgyan állok a kérdéshez, emiatt elkpzeln sem tudom, hogy nem tudnék már a kapcsolat elején róla.
Magát a hazugságot viszont nem, vagy nagyon nehezen tűröm...
Az évek során kiábrándulhatsz ha a párod sokszor azon kapod, hogy nem oszd meg veled fontos dolgokat, inkább elhallgatja azokat.
Ezenkívül ha többször azon kapod, hogy letagad dolgokat majd másik alkalommal észreveszed, hogy csípőből a szemedbe és mindbe hazudik. Egy idő után átlátsz majd rajta, felgyülemlenek benned a keserű érzések, tudod már róla nem egyenes. Ez már nem bocsánat kérdése, hanem bizalomvesztés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!