Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűnös dolgot cselekedtem?
"Bűnös dolgot cselekedtél. Megaláztad a feleséged."
Te hülye vagy?? És az mennyire megalázó már a férjnek, hogy a sárkánykája állandóan gyanúsítgatja azzal, hogy megcsalja??
Ennyi idiótát, istenem...
Ha a feleséged megpofozna, annyira fájna, mint neki a tied? Vagy csak neki kell tudni, mikor fogja be?
Aki szerint az erőszak oké, azt megnézném, milyen mocsok qrva "anya" ellette a világra.
Ekkora hulyeseget hogy 1 pofonert be adni a vàlàst.:)
Lehet mosolyogni, de én 12 év után megtettem :)
Nem bántam meg.
Ugyan mar melyk hazasag az ahol nem csatan el esetleg 1 pofon???
A mostani házasságom ilyen. Ha itt is előfordulna, tőle is válnék.
"a feleségemmel folyamatosan rámfogja hogy megcsalom"
Általában a nők használják azt a módszert, hogy "a legjobb védekezés a támadás".
Vagyis könnyen lehet, hogy kettőtök közül pont ő az, aki félrekufircol!!
Nézz a körmére!
"Aki szerint az erőszak oké, azt megnézném, milyen mocsok qrva "anya" ellette a világra."
Az nem erőszak, amit a feleség csinál? Ezt hívják verbális erőszaknak, kedves hozzászóló! És ha te ezt teljesen rendben találod, gondolkozz el, hogy milyen mocsok qrva a te anyád.
"Az nem erőszak, amit a feleség csinál? Ezt hívják verbális erőszaknak, kedves hozzászóló! És ha te ezt teljesen rendben találod, gondolkozz el, hogy milyen mocsok qrva a te anyád."
Tiednél nem rosszabb.
Ha verbálisan szenved, szenvedtesse vissza verbálisan. Olyan nincs, hogy aki erősebb, az üthet. Ha szavakkal bántják, bántson ő is szavakkal. Ha megütik, üssön vissza.
28-as ilyen esetben elválni kell. Nem kínozni egymást.
Kérdező te csaltad meg a feleséged már, vagy valami okot adtál a féltékenységre?
Ha meg tényleg úgy érzi valaki, hogy verbálisan bántja a párja, az váljon el. Egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!