Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Bűnös dolgot cselekedtem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűnös dolgot cselekedtem?

Figyelt kérdés
Tegnap este összevesztem a feleségemmel mivel folyamatosan rámfogja hogy megcsalom! a veszekedés végén egy jó nagy pofont lekevertem neki! Szerintetek megérdemelte?

2014. okt. 5. 15:08
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Mivel nem írtad, hogy utána a vasalóval vert félholtra és elhagyott, így azt mondom, hogy megérdemel egy olyan állatot, mint te.
2014. okt. 5. 16:53
 22/36 anonim ***** válasza:
14%

"Bűnös dolgot cselekedtél. Megaláztad a feleséged."

Te hülye vagy?? És az mennyire megalázó már a férjnek, hogy a sárkánykája állandóan gyanúsítgatja azzal, hogy megcsalja??

Ennyi idiótát, istenem...

2014. okt. 5. 17:09
 23/36 anonim ***** válasza:
55%

Ha a feleséged megpofozna, annyira fájna, mint neki a tied? Vagy csak neki kell tudni, mikor fogja be?

Aki szerint az erőszak oké, azt megnézném, milyen mocsok qrva "anya" ellette a világra.

2014. okt. 5. 17:15
 24/36 anonim ***** válasza:
74%

Ekkora hulyeseget hogy 1 pofonert be adni a vàlàst.:)

Lehet mosolyogni, de én 12 év után megtettem :)

Nem bántam meg.

Ugyan mar melyk hazasag az ahol nem csatan el esetleg 1 pofon???

A mostani házasságom ilyen. Ha itt is előfordulna, tőle is válnék.

2014. okt. 5. 17:26
 25/36 anonim ***** válasza:
75%

"a feleségemmel folyamatosan rámfogja hogy megcsalom"

Általában a nők használják azt a módszert, hogy "a legjobb védekezés a támadás".

Vagyis könnyen lehet, hogy kettőtök közül pont ő az, aki félrekufircol!!

Nézz a körmére!

2014. okt. 5. 18:13
 26/36 anonim ***** válasza:
64%

"Aki szerint az erőszak oké, azt megnézném, milyen mocsok qrva "anya" ellette a világra."

Az nem erőszak, amit a feleség csinál? Ezt hívják verbális erőszaknak, kedves hozzászóló! És ha te ezt teljesen rendben találod, gondolkozz el, hogy milyen mocsok qrva a te anyád.

2014. okt. 5. 18:18
 27/36 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes hogy a kérdező mennyire nem akarja leírni, mi miatt is gyanúsítja a feleség. Valami biztos kiváltotta. Ha nem lenne rejtegetni valója, akkor egyszerűen tisztázhatta volna magát a verekedés helyett.
2014. okt. 5. 18:25
 28/36 anonim ***** válasza:
30%

"Az nem erőszak, amit a feleség csinál? Ezt hívják verbális erőszaknak, kedves hozzászóló! És ha te ezt teljesen rendben találod, gondolkozz el, hogy milyen mocsok qrva a te anyád."

Tiednél nem rosszabb.

Ha verbálisan szenved, szenvedtesse vissza verbálisan. Olyan nincs, hogy aki erősebb, az üthet. Ha szavakkal bántják, bántson ő is szavakkal. Ha megütik, üssön vissza.

2014. okt. 5. 18:33
 29/36 anonim ***** válasza:

28-as ilyen esetben elválni kell. Nem kínozni egymást.

Kérdező te csaltad meg a feleséged már, vagy valami okot adtál a féltékenységre?

Ha meg tényleg úgy érzi valaki, hogy verbálisan bántja a párja, az váljon el. Egyszerű.

2014. okt. 5. 19:19
 30/36 anonim ***** válasza:
10%
Ha màr idegölõ ideje ezt csinàlnà és a szép szòra nem hallgat akkor 2-õt kellett volna neki...legalàbb abbahagyta?
2014. okt. 5. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!