Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? össze vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? össze vagyok zavarodva!

Figyelt kérdés

Van egy házasságom,van egy közös gyerekünk.Elkezdtem dolgozni és ott megismertem valakit.Kedves rendes srác.

Elég bonyolult az élete,de elég jóba lettünk.

A férjemmel vannak problémák köztünk.

Elbizonytalanított ez az egész eset.

Már párszor mondtam a srácnak,hogy hagyjuk egymást békén,de aztán mindig újra találkozunk.

Összezavarodtam teljesen.Feladni a házasságom egy ismeretlen új érzés miatt?

2014. okt. 5. 11:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Inkább a problémákat oldjátok meg, és ne menekülj egy újabb kapcsolatba. Ott is lesznek problémák később. Gyereketek is van, felelősséggel tartoztok érte. Tessék a házasságot rendbeszedni, a másik srácot meg hanyagold.
2014. okt. 5. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"Elkezdtem dolgozni és ott megismertem valakit.Kedves rendes srác.

Elég bonyolult az élete"

Szóval "elkezdtél dolgozni"?!

Eddig eltartott a férjed, mert otthon szórakoztál a gyerekkel.

Most már a munkahelyeden szórakozol.

Sajnos a legtöbb nőnek ha alkalma adódik, rögtön félredug.

Persze a férjed tehet mindenről...

2014. okt. 6. 01:45
 13/16 A kérdező kommentje:

1 éves a gyerekünk..a kommunikáció megvan és sokat beszélgettünk a problémákról és a gondjainkról.

A legfőbb baj,hogy ebben az elmúlt időszakban szinte sosem foglakozott a gyerekével..ha itthon volt is akadt jobb dolga mint,hogy a családjával legyen.

A gyerek olyan szinten idegennek kezeli a saját apját,hogy ha az apjára itt hagyom mert én mosdóba megyek a gyerek üvölt és akkor nyugszik csak meg ha engem meglát.Csak velem alszik el az apjával sosem.

Én úgy gondolom,hogy mindketten szülők vagyunk de a gyakorlatban csak én vagyok az!

2014. okt. 15. 10:51
 14/16 anonim ***** válasza:
...és ez elég ok arra, hogy félredugjál??!
2014. okt. 16. 16:26
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem dugtam félre a szavaiddal élve..beszélgettem találkoztam mással...nem feltétlen kell másnak is történnie!

A munkámból adódóan találkoztam vele,és beszélgettünk ennyi..

nem tudom kikerülni a találkozást vele,csak ha felmondok és otthagyom a helyet!

2014. okt. 18. 09:48
 16/16 anonim ***** válasza:
ha szerelmes vagy abba a pasiba, akk sztem semmi gond, mert az életed túl rövid ahhoz, hogy végig azon gondolkozz: mi lett volna, ha akkor és ott... Azzal legyel, akibe szerelmes vagy, a gyereked még kicsi, és ha telleg igy van, akk a ferjednek mind1 mi van a kicsivel... Csinald azt ami neked jó, ez nem önzes, csak ÉLET.
2014. okt. 27. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!