Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? össze vagyok zavarodva!
Van egy házasságom,van egy közös gyerekünk.Elkezdtem dolgozni és ott megismertem valakit.Kedves rendes srác.
Elég bonyolult az élete,de elég jóba lettünk.
A férjemmel vannak problémák köztünk.
Elbizonytalanított ez az egész eset.
Már párszor mondtam a srácnak,hogy hagyjuk egymást békén,de aztán mindig újra találkozunk.
Összezavarodtam teljesen.Feladni a házasságom egy ismeretlen új érzés miatt?
"Elkezdtem dolgozni és ott megismertem valakit.Kedves rendes srác.
Elég bonyolult az élete"
Szóval "elkezdtél dolgozni"?!
Eddig eltartott a férjed, mert otthon szórakoztál a gyerekkel.
Most már a munkahelyeden szórakozol.
Sajnos a legtöbb nőnek ha alkalma adódik, rögtön félredug.
Persze a férjed tehet mindenről...
1 éves a gyerekünk..a kommunikáció megvan és sokat beszélgettünk a problémákról és a gondjainkról.
A legfőbb baj,hogy ebben az elmúlt időszakban szinte sosem foglakozott a gyerekével..ha itthon volt is akadt jobb dolga mint,hogy a családjával legyen.
A gyerek olyan szinten idegennek kezeli a saját apját,hogy ha az apjára itt hagyom mert én mosdóba megyek a gyerek üvölt és akkor nyugszik csak meg ha engem meglát.Csak velem alszik el az apjával sosem.
Én úgy gondolom,hogy mindketten szülők vagyunk de a gyakorlatban csak én vagyok az!
Nem dugtam félre a szavaiddal élve..beszélgettem találkoztam mással...nem feltétlen kell másnak is történnie!
A munkámból adódóan találkoztam vele,és beszélgettünk ennyi..
nem tudom kikerülni a találkozást vele,csak ha felmondok és otthagyom a helyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!