Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mert az en apam nem elegans...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert az en apam nem elegans es tanult (? )

Figyelt kérdés

Nem akartam elhinni, de valahol mindig is sejtettem.

4 eve vagyok a parommal, a hazunk is felepult.

Az o edesapja (epitesz) 5 millio ft ot adott kolcson!!, edesapam (komuves) az idejet es munkajat, meg annyi penzt amennyit csak tudott de nem kolcson. Hetvegen atjonnek a barataink es ilyenkor a parom mindig szol, hogy szoljak a szuleimnek hogy ne jojjenek meg veletlenul sem at (amugy is ritkan jonnek es elotte mindig szolnak).

De ma beszelt az edesapjaval es mondta ha erre jar nezzen be.

Szo szot kovetett es a lenyeg az, hogy az o apja elegans es muvelt barhol meg lehet vele jeleni es mindenhez hozza tud szolni.

Ellenbe az en edesapammal aki csak egy komuves es meg egy rendes markas farmer nadragja sincs (inkabb cementett vett nekunk).

2014. szept. 29. 20:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rendes apukád van, az enyém jutott eszembe aki mindent megtenne értem :( És mivel az enyém is szegény, bármit amit kapok Tőle kincsnek értékelem...

A Te szíved nem fájt mikor ezt mondta az APÁDRÓL az a piperkőc???? Ezek után hogy akarsz vele családot alapítani? Ezt tanulja majd a gyerek tőle? Hogy kell lenézni a munkás, egyszerű embert?

2014. szept. 29. 22:01
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Na ezért nem kellene sem fel se alul házasodni.Suba a subához guba a gubához. Ez az értékrendbeli különbség mindig kifog jönni.
2014. szept. 29. 22:18
 23/27 anonim ***** válasza:
Nekem sincs egy márkás rongyom sem,mert nem is érdekel a márka.Nem attól ember az ember mert bele bújik minden márkás carba.Neked az első pillanatban amikor azt mondta jönnek a haverok,apádéknak meg kivűl tágasabb helyre kellett volna tenned!Biztos nem tűrtem volna el,igy lenézze a szüleimet az úri fiú.ha azok nem ,akkor a haverok sem.Az ingyen meló jó volt neki,gáz a pasid nagyon.Szerintem is jobban jársz ha vissza fizeteted vele amit bele feccöltél a házba,apád munkáját!is felszámolva és érzékeny búcsut veszel tőle!Mi lesz ha lesz gyereketek?Szégyellni kell a papát mert csak egy kőműves?
2014. szept. 30. 07:37
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy most nagy a szerelem, de a nem túl rózsás jövőre nézve az apukád írjon egy költséglistát, beárazva. Legyen rajta a munkadíj, a neten szakmunka óradíjat találsz, minden perc legyen rajta. Írja le a beszerzett anyagokat, árazva, elejétől a végéig. Anygot, fuvardíjakat, amit ő fizetett ki.Bármit, ami pénzébe került. Mondd el neki, hogy szeretnéd egyensúlyba hozni a párod szülei által nyújtott kölcsönt a te családod belefektetett költségeivel.

Tegye le az asztalotokra.

Lehet, hogy soha nem lesz szükség erre a listára, de az is elképzelhető, hogy ha szétmegy a parti, a párod benyújtja a számlát neked a szülei pénze fejében. Ne csupasz s(e)ggel lépj ki a kapcsolatból. Sajnos annak, hogy együtt élitek le az életet, nagyon kicsi a valószínűsége.

2014. szept. 30. 09:39
 25/27 anonim ***** válasza:
és ha a "buta" kőműves apád nem segített volna, akkor az ő tanult apja hordta volna a cementet? vagy a párod? nem hiszem, mert még leesik a gyűrű az ujjáról!
2014. szept. 30. 10:03
 26/27 anonim ***** válasza:

Egy kukac gyűrűjéhez sem tudom hasonlítani a férjedet, esküszöm, még annak is több funkciója és értelme van, mint annak, hogy te ezzel a lénnyel vagy. Nem tudom, én sokkal többre becsülöm a kétkezi munkásokat, nem is értem, hogy a párod hogy lehet ilyen tapló paraszt.

Én egyébként ugyanígy meghívnám apukámat, hagy jöjjön, ha neki nem tetszik, majd megy. Az én apukám nagyon durva fickó, ami a szívén az a száján, akár idegenek előtt is, asztalnál is, de bármikor szívesen látom :)

Undorító egy csótány, akivel együtt vagy, csak nem tudom, minek.

2014. szept. 30. 20:10
 27/27 anonim ***** válasza:

Bojkottálnám a szüleit, hogy érezze, mennyire gáz. Ha jönnek, elmennék otthonról.

Jó nagy tapló.

A párom családjában is van ilyen, a tesója felesége nézi le a párom családját, mert nem diplomások. És ezt szóvá is tette már persze az urának, hogy bezzeg az ő családja ügyvédek és diplomás értelmiségiek. Az esküvő kikérőjére megmondták neki, hogy ne menjen oda a lányos házhoz... az milyen már?

2014. okt. 1. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!