Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mert az en apam nem elegans...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert az en apam nem elegans es tanult (? )

Figyelt kérdés

Nem akartam elhinni, de valahol mindig is sejtettem.

4 eve vagyok a parommal, a hazunk is felepult.

Az o edesapja (epitesz) 5 millio ft ot adott kolcson!!, edesapam (komuves) az idejet es munkajat, meg annyi penzt amennyit csak tudott de nem kolcson. Hetvegen atjonnek a barataink es ilyenkor a parom mindig szol, hogy szoljak a szuleimnek hogy ne jojjenek meg veletlenul sem at (amugy is ritkan jonnek es elotte mindig szolnak).

De ma beszelt az edesapjaval es mondta ha erre jar nezzen be.

Szo szot kovetett es a lenyeg az, hogy az o apja elegans es muvelt barhol meg lehet vele jeleni es mindenhez hozza tud szolni.

Ellenbe az en edesapammal aki csak egy komuves es meg egy rendes markas farmer nadragja sincs (inkabb cementett vett nekunk).

2014. szept. 29. 20:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőekkel egyetértve..

Kedves párod édesapja építészként talán saját két kezével építi fel az általa tervezett házakat? Mert szép és jó a diploma, de nem hiszem, hogy fogja magát meg a maltert, és nekiáll felhúzni a falakat.. Innentől kezdve a munkájának semmi értelme nincs az édesapádhoz hasonló munkásemberek nélkül.

Aki ezért lenéz Téged, őt, vagy a családodat, az nem érdemel meg egyikőtöket sem.

2014. szept. 29. 21:22
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
Nem ez lesz az utolsó gond a párod és köztetek. Hogyan választottál ilyen embert magad mellé?
2014. szept. 29. 21:24
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Szóljál a fickódnak, hogy adja oda ami jár neked, apukád munkadíja, a pénz amit eddig adott, és amint lehet menekülj! Nekem egy percig nem kellene egy ilyen ember, aki szégyenli az édesapámat! Sőt, elvárom a férjemtől hogy tisztelje a szüleimet, én is tisztelem az övét. Az én férjem családja jóval tehetősebb, és "tanultabb" mint az enyém, de szeretetben sokkal gazdagabbak a szüleim. Mi már régóta vagyunk házasok, és a férjem a mai napig nálunk érzi sokkal jobban magát, mint náluk otthon. Mindig mondja, hogy imád velünk nevetni, hülyéskedni, imádja a szüleimet.
2014. szept. 29. 21:26
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Undorító.

A soraid olvasva szinte fáj a szívem apukádért, aki mindent megtesz értetek, a férjed meg lenézi.

Soha, senkiért nem kérném apukámat, hogy maradjon távol, és nem tűrném, hogy a férjem így beszéljen róla. LAPÁT!

2014. szept. 29. 21:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Mégsem lehet olyan művelt az apja, ha azt tanulta, hogy márkás farmer nélkül nem ember az ember.
2014. szept. 29. 21:29
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Szegény apukát. :/ Mit megnem adnék egy olyan apáért, aki segít, neked meg ilyen undorítóan felszínes és ostoba "párod" van, aki szinte köp az apukádra.
2014. szept. 29. 21:29
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
A dolgos embereket sosem kell szégyelni. Édesapád egy igazi munkásember lehet, aki mindent megtesz, hogy legyen egy házatok. A másik csak egy diplomás gazdag nagyképű bunko. Mondom ezt úgy hogy én is diplomás mérnok vagyok, de sose néznék le így másokat..
2014. szept. 29. 21:31
 18/27 anonim ***** válasza:
60%

"4 eve vagyok a parommal"

A fiatalságodból elvesztegetett időt senki nem fogja visszaadni. Te tudod, a te életed.

2014. szept. 29. 21:31
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyet mondana a dolgos,odaadó apámról, az abban a pillanatban megszűnne a párom lenni.

Egyébként velem is történt már hasonló eset. Nekem a 2. diplomaosztóm után az egyik nem vér szerinti rokonom kérdezte meg, hogy nem-e nehéz beszélgetnem a szüleimmel, mivel ápolónő és szintén kőműves végzettségűek. Én megmondtam neki, hogy mindent a szüleimnek a köszönhetek, őt pedig melegebb éghajlatra küldtem.

2014. szept. 29. 21:38
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én kivágnám azt aki a családomat szidja,lenézi.
2014. szept. 29. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!