Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ha a felesegetek nem akarna dolgozni menni?
Nem így érettem az igényt. Hanem a minden gyereknek külön szoba, nagy ház, túl nagy igények. Mármint a keresethez túl nagy. Sokszor plusz munkát vállalni, mert akkor meg tudom venni az iphone 6-t. De mondom ennek nem ebben a topicban van a helye, nagyon elkanyarodtam.
Amúgy persze, te nem tudod elképzelni, hogy csak ebből áll az életed, de más esetleg igen, mert egyenértékű munkának tekinti. Van aki ebben teljesedik ki, ebben éli meg magát és a sikereit, van aki egy multinál, van aki otthon és van aki a kettő között. Egyik sem szégyellni való.
4-es, jelentkezhetek 3. feleségnek nálad? :)))
Na viccet félretéve....egyedül nevelem a gyerekeim, de amíg férjnél voltam is dolgoztam. És persze szeretnék én is jobban élni, de SOHA az életben nem tudnám elképzelni hogy otthon meresszem a s@gg@m, míg a férjem dolgozik.
Mi ketten voltunk testvérek, anyám nem dolgozott. Soha életében. Apámnak az egy fizetéséből éltünk, ami akkor gyerekként természetesnek tünt, ma már szörnyűnek látom. Most látom csak igazán, hogy mennyivel másképp élhettünk volna, ha mind a ketten dolgoznak. És nem tudok felnézni anyámra, hogy felnevelt és úgymond "nekünk szentelte az életét" Indoknak jók voltunk, hogy ne kelljen dolgoznia. Ebéd este 6-ra volt mindig kész, vásárolni sokszor apám járt. Mindig mindennel csúszásban volt, napközben lefeküdt, merthogy ő fáradt. És közben hallgatthattuk, hogy miattunk feláldozta az életét, azért nincs keresete...minket okolt, hogy nem dolgozott soha. De közben soha eszébe sem jutott hogy elmehetne dolgozni. Mai napig felhánytorgatja, holott már rég nem otthon élek.
Úgyhogy jöhet itt nekem bárki azzal, hogy természetes dolog, ha egy nő nem dolgozik, én nő létemre azt mondom, a hócipőm tele van az ilyen nőkkel, akik a gyereknevelésre fogják, hogy lusták dolgozni, mert kényelmesebb nekik az, ha eltartják!!!
41/N
Nyugi, ne izgasd fel magad. Mégis miben érint téged, hogy más hogyan él? :D Miért van tele a hócipőd?
Anyád meg... Nem az a baj, hogy otthon volt, hanem maga a jelleme. Felhánytorgatni, kizsarolni elismerést stb. Emiatt nem tudsz felnézni rá. A stílus a gond, nem a tett.
ott cseszted el, hogy jó legyen 3. aztán majd valamikor dolgozni fog
sose fog.
húzz gumit, mert jön a 4. 5. ...
Egy dologgal számolj. Ha elmegy dolgozni,akkor a házimunka ,a háztartás háttérbe szorul. Nem beszélve a gyerekekről. Lehet,hogy több pénz lesz,de több gond is. Elképzelhető,hogy fáradt lesz,főleg,az elején,és kimarad a vacsi,üres hűtő,mert nem lesz sem ideje,sem energiája bevásárolni. Nem beszélve a kettő-három gyerekről (bocsánat,számomra még nem tisztázott hányan is vannak pontosan). Van iskola és óvoda persze,de délután? Nem kellene tanulni velük? Leckét ellenőrizni? Ha gyengébb valamelyik tantárgyból,akkor korrepetálni? Beszélgetni mi volt a suliban? Esetleg mosni rájuk? Mikor szárad meg az a ruha?
Nem fogja tudni az anyuka már úgy ellátni a kötelezettségeit,ahogy eddig. Kevesebb ideje és energiája marad.
Nehogy a gyerekek igyák meg a levét :( pláne ne a házasság.
Ilyenkor szokott előfordulni az,hogy önbizalmat kap anyuci,és összejön a kollégával is.
Azt is vedd lantba,hogy éjjel bizony már nem sok kedve lesz a házasélethez sem.
Szóval mielőtt őt szapulod,gondold végig ezeket a lehetőségeket is.
Utolsó, te miről beszélsz? Más nő is főz, mos, takarít és gyereket nevel, és mellette dolgozik is. És nem hiszem hogy mindegyiknél üres a hűtő, és nincs foglalkozva a gyerekkel.
Ezek csak üres kifogások...
Nincs azzal semmi baj,hogy a feleség menjen dolgozni gyerek mellett-bár három csemete mellett azért valljuk meg,ez elég nehéz ügy.
Nyilván azért akar a hölgyi még negyediket,hogy ne kelljen dolgozni menni még jó ideig,és utána is szinte lehetetlen lesz.
Viszont,ha most elmegy,sikerül találnia olyan munkát,ami megfér a család mellett,akkor javaslom a férj is vegye ki a részét a háztartásból.
Így korrekt. Ő is álljon oda mosni,főzni,takarítani,gyerekekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!