Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennetek ha a felesegetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek ha a felesegetek nem akarna dolgozni menni?

Figyelt kérdés
A hazassag 10 eve tart. A ferj bar ket gyereket akart belement abba hogy legyen egy harmadik gyerek is mert a feleseg arra vagyott. Ugy volt megbeszelve hogy a gyerek harom eves koraban dolgozni kezd azert mert ennyi ember kiadasat a ferj munkaja mar nem igazan fedezi hetvegen is dolgozik. A feleseg erre kijelenette hogy o inkabb szulne meg egy gyereket amire mar vegkepp nincs meg az anyagi lehetoseg. Mit tennel ebben a helyzetben?
2014. szept. 29. 10:54
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
60%

Kedves fėrj valoban szemetsėg amit a felesėged müvel veled szemben. Ėn a te helyedben biztosan nem adnàm a pėnzt a feleseged kezėben màr csak azėrt sem hogy ėrezze te töled függ anyagilag ės kėrnie keljen mindenre pėnzt*engedėlyt toled. Termeszetesen mindig vàsàrolj be hogg minden nap legyen mit foznie a csalad rėszėre de a többi pėnzt zsebben tartanàm!talàn akkor elgondolkodn hogy nincs sajàt pėnzem engedelyt kell kernem mindenre es lehet elmenne dolgozni.

2:dolog igen gumival vedekez te az a legboztonsàgosabb ebben a helyzetben,mert ha anyira akar gyereket akkor mondhatja hogy szedem a gyogszert *fogamzasgatlot*kozben abba hagyja azzonal teherbe is esne,esegmondja gyogyszer alatt esett teherbe...es akkor mar ra kenyszerot arta hogy nem veteti el !!

2014. szept. 29. 11:33
 12/54 anonim ***** válasza:
62%
Először is, 3 gyerek után nem fizetsz adót, ami plussz bevétel. Nagycsaládos vagy, tehát elég szép családit kaptok. Ezenkívül pedig a feleséged 8 évig elmehet főállású anyának. Az állam fizet utána minden járulékot. Gondolom vezeti a háztartást, minden nap meleg étel vár, a gyerekekkel tanul, tehát nem reggeltől késő délutánig az iskola "neveli" őket. Én a helyedben leülnek megbeszélni vele. Maradjon otthon főállású anyaként, és tanuljon valami olyat, amit később szívesen csinálna. Mindezt úgy mondom, hogy én nem tudnék otthon maradni, mivel nem ezért szereztem 3 diplomát. De nincs is 3 gyerekem, ha lenne egész máshogy látnám a világot.
2014. szept. 29. 11:33
 13/54 anonim ***** válasza:
38%

Én egy fordított helyzetet súlyosabbnak ítélnék, mert ugyebár a feleség attól még dolgozik, hogy háztartásbeli...és nem is keveset. Jó lenne ezt már felfogni a férjeknek!!!

Azért meghallgatnám a feleséget is, hogy miért nem menne el dolgozni - nem tetszik neki az a munka amit ajánltál, vagy csak nem épp most menne, mert gyereket akart...

Nagyon nem mindegy!!

2014. szept. 29. 11:34
 14/54 A kérdező kommentje:
Ennyi gyereket tudnak eltartani,hogy meg egy kis felretett penz legyen baj esetere. Egy evet dolgozott. Ez a munka azert lett volna jo mert megoldhato lett volna ha a gyerekek betegek,de a ferj munkahelyen is megoldhato hogy otthon legyenek vele. Mast sem akar dolgozni vagyis nem keres semmilyen munkat. Azt mondja inkabb szulne meg egy gyereket es utanna menne dolgozni. De mi lenne a gyerekekkel ha az apaval lenne valami ha igy gondolkozik?
2014. szept. 29. 11:34
 15/54 A kérdező kommentje:
De a munkaval tobb penzt keresett volna. Nem fozz mindennap nem is ertem mibol gondoljatok. A gyerek tanul 4-ig az iskolaban a kicsik ovisak.
2014. szept. 29. 11:41
 16/54 anonim ***** válasza:
31%
Tedd félre azt a pénzt, amit a gyerekek tankönyveire, menzára költenel ha nem lenne minden ingyen. Ha ez sem elég, akkor azt a pénzt is elrakhatod, amit az államnak kellene leadoznod, ha nem lennél nagycsaládos. Amig a feleséged otthon van főállású anyaként és kitalálja, hogy mit akar dolgozni, addig ezek a pénzek jók lesznek tartaléknak. Ha két gyereked lenne, akkor még érthető lenne a hozzáállásod, mivel nem lenne Ennyi bevételed.
2014. szept. 29. 11:45
 17/54 anonim ***** válasza:
64%

Szóval menne dolgozni, csak nem most...

De van egy iskolás gyerek és van két kicsi, ovis? Szóval már van három?

Ez a nem menne dolgozni azt jelenti, hogy nem akar dolgozni menni vagy inkább azt, hogy fél a kihagyott évek után hogyan alkalmazkodna - mert ez sem mindegy. Én csak két évet hagytam ki, szó nélkül visszajöttem dolgozni, de 3 hétig sírtam, olyan nehéz volt visszarázódni. Sokat felejt az ember, míg otthon van a gyerekekkel...

2014. szept. 29. 11:48
 18/54 anonim ***** válasza:
89%

"Azt mondja inkabb szulne meg egy gyereket es utanna menne dolgozni."

Ugyan, hova vesznek fel egy minimum a harmincas évei közepén lévő nőt, aki közel tíz éve nem dolgozott, nincs tapasztalata?

2014. szept. 29. 11:49
 19/54 anonim ***** válasza:
35%

"De mi lenne a gyerekekkel ha az apaval lenne valami"

Remelem ezzel nem azt akarod mondani, hogy egy ennyire egy ember beveteletol fuggo csaladdal nincs kockazati eletbiztositasod??

2014. szept. 29. 11:57
 20/54 A kérdező kommentje:
Egyszer bele kell kezdenie.De ha nem vallal el semmit meg nem is keres akkor mi lesz ha az apaval lesz valami? A gyerekek utan jaro penzre nem lehet appelalni nem azert vallaltuk oket.
2014. szept. 29. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!