Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátnőm rám erőlteti a házasságot, vagy csak én reagálom túl?
Rád erőlteti a házasságot? Te meg ráerölteted a késői házasságot és a késői családalapítást! Miért nem akarod elvenni? Miért csak azután tudod elképzelni az esküvőt, ha már megvan neked karrier meg minden?
Ha gyereket nem is akartok még, házasságot lehet kötni. Bár úgy érzem, csaka kibúvót keresed. Hagyd inkább találjon egy olyan férfit, akivel egy életszakaszban vannak, egy a vágyuk és megadja neki amit szeretnél. Te láthatóan képtelen vagy rá.
Egyáltalán nem vagy idióta, csak nem abban az élethelyzetben vagy, amiben "lenned kéne" ahhoz, hogy most házasodjatok.
A Te "biológiai órád" nem ketyeg úgy, mint az övé. Ha még végzel a sulival és "pár évig" (azaz min. 2) pénzt keresel, éled az életed, addigra Ő már 30 lesz, gyerekeket sem biztos, hogy azonnal akarsz. Ott lesz harmincvalahány évesen, hogy nincsenek gyerekei és "fut ki az időből". Az egyhelyben tipegést én sem viselném jól 26 évesen. Én is 30 alatt szeretném megszülni az első gyerekem. Szerintem ez nem egy annyira korai időpont, hogy ne lehetne védhető álláspont (már csak a genetikai betegségek miatt is!).
Le kell ülnötök megbeszélni. Ha nem ugyanazok a távlati terveitek, akkor sajnos szakítani kell. A házasság és a gyerekvállalás olyan dolgok, amikben ha nincs megegyezés, tönkreteszik a kapcsolatot, csak egymás idejét raboljátok. Ott fog hagyni.
Ha szereted elveszed egyszeru a dolg.
Ha biztos vagy benne o az eleted parja elveszed.
Minden mas esetben ne huzd az idejet legy oszinte
Hát szerintem pedig ez a zsarolás eleve kizárja a boldog, harmonikus házasság lehetőségét. A nő még gyerek. A kiegyensúlyozott szexuális élet rész annak az intimitásnak, ami az ilyen kaliberű problémák megbeszéléséhez és a közös döntéshez szükséges. Büntetni anyuka szokta a gyerekét.. Nincs itt semmi szeretet, tisztelet, megbecsülés, a nő gyereket akar, meg esküvői bulit, nem pedig az életét összekötni a férfival, akit szeret.
Másrészt ha szakítanak, mire új társat talál és gyereket szül, bőven túl lesz a 30-on. Ezért próbálja inkább kényszeríteni a jelenlegi donort. Az fix, hogy az esküvőnél nem állna meg a dolog, hanem "véletlenül" jönne a gyerek is akkor, amikor a nő akarja, a férfi akarat teljesen mindegy. Valóban, itt nem az esküvő, hanem a szakítás a legjobb döntés. A meggondolt és az elvakultan önző mentalitás nem egyeztethető össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!