Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a barátnőm rám erőlteti a házasságot, vagy csak én reagálom túl?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, a barátnőm 26. 3 éve járunk. Én még egyetemista vagyok, ő már dolgozik 2 éve. A tervem az volt, hogy ha végzek a sulival (1 év múlva) pár hónapra rá megkérem a kezét (amint lesz összespórolt pénzem a gyűrűre) aztán szeretnék még a karrieremmel foglalkozni úgy 3 évig (azaz normális, fix állást, pozíciót találni, ahol már a családomra is lenne időm), meg az esküvőre, mézes hetekre pénzt félretenni. Tehát kb 29 lennék, ő 30, mire összeházasodnánk. A terveimet többször el is mondtam neki, de az utóbbi időben ki van bukva, hogy ha szeretem, miért nem veszem már el feleségül. Ő már 1-1,5 éven belül házasodna. Tényleg szeretem, de szeretnék még egy kis pénzt keresni egyetem után, nem egyből családalapításba fogni. Ti hogy látjátok a helyzetet? Tényleg én vagyok idióta?2014. szept. 27. 04:56
21/38 A kérdező kommentje:
Oké, nem akartam leírni, de hozzátartozik a dologhoz, hogy fél éve nem szerelmeskedtünk már, azt mondja, hogy amíg nem jegyzel el, nem lesz. Korábban persze volt szex, meg előttem volt 2 komoly kapcsolata is.
Ezért úgy érzem, görcsösen akarja azt az esküvőt. Egyébként alapból 30 éves kora előtt szeretne gyerekeket.
2014. szept. 27. 13:17
22/38 A kérdező kommentje:
Személy szerint én meg úgy 31 éves kortól vállalnék.
2014. szept. 27. 13:23
24/38 anonim válasza:
Akkor hagyd el, ne hülyítsd.
25/38 piroska és a farkas válasza:
Én meg személyszerint mindig is úgy gondoltam, hogy pontosan a 25. szülinapom utáni 12. napon legyek anya, bakker. Komolyra fordítva, én úgy gondoltam, teszem a dolgom, akár egyedülállóként is a leendő családomért, és akkor szeretnék majd gyereket, ha megismerem AZT a férfit, akiben - és aki felé minden egyértelmű, és nincsenek kételyek. majdnem 32 éves koromig kellett rá várnom, 33 évesen lettem anya. Még jó, hogy nem tökölt annyit mint Te, a barátnőd helyében , azt hiszem, már kiábrándultam volna. Abból, hogy kicsit "kellek is meg nem is ". Nem mondom, h a k példánk az egyetlen jó, azokkal értek egyet leginkább, akik szerint a kérdésed és az eddigi hozzáállásod kifogások tömkelege. nem kell az esküvő után rögtön szülni,pl.De valami előrelépést kéne produkálnod, ha meg a terveidhez ragaszkodsz, szépen engedd el inkább a lányt, hadd találjon egy felnőtt férfit.
26/38 anonim válasza:
Még hogy a barátnő találjon felnőtt férfit..:D Ritka gyerekes a hozzáállása. Abszolút módon kényszeríti a férfit arra, hogy elvegye. Hát ja, ilyenekből lesz a sárkány. Ne feledd, ő 30 éves kora előtt akar gyereket, és nem fog foglalkozni azzal, hogy te mit akarsz. Őt baromira nem érdekli a férfi, aki mellette van, spermadonorra van szüksége. Elveszed, és pár hónap múlva véletlenül teherbe esik. Ezek a nők így szokták. Komolyan, anyám borogass.. fél éve nem fekszik le veled, így akar "finoman" célozgatni arra, hogy márpedig az lesz, amit ő akar.. semmi kompromisszumkészség, mert végülis a házasság és családalapítás csak a nők dolga, a férfinak ne legyen beleszólása:D És ezt a rakás nőt, aki támogatja "szegény" lányt.. Szerintem ne fecsérelt az időd erre a nőre. Még nem érett meg egy kapcsolathoz, ami két emberről szól, nem pedig kizárólag róla.
27/38 anonim válasza:
Szerintem nincs több kérdés ezek után. Szexszel zsarol, ez semmilyen körülmények közt nem elfogadható és nem normális. Ha nem tudjátok megbeszélni, csak játszmáztok, akkor inkább hagyjátok az egészet.
28/38 anonim válasza:
Szerintem ez az utolsó kijelentésed kamu.Ha nem akkor meg nem is értem miért gondolkodsz egyáltalán házasságról.
29/38 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu.
Egyébként azért vagyok vele, akarnám (a későbbiekben) az esküvőt, mert szeretem. Csak nem értek vele egyet, hogy mindenáron esküvőt akar kiharcolni.
2014. szept. 27. 16:08
30/38 anonim válasza:
Lehet ő a házasságot erőlteti rád,de te meg a kései családalapítást. Különböző életszakaszban vagytok,ennyi,én mindkettőtök véleményét meg tudom érteni. Vagy valamelyikőtök megalkuszik(mert ebben az esetben nehezen tudom elképzelni,hogy juthatnátok kompromisszumra),vagy szakítotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!