Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Úgy érzem a barátnőm rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a barátnőm rám erőlteti a házasságot, vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, a barátnőm 26. 3 éve járunk. Én még egyetemista vagyok, ő már dolgozik 2 éve. A tervem az volt, hogy ha végzek a sulival (1 év múlva) pár hónapra rá megkérem a kezét (amint lesz összespórolt pénzem a gyűrűre) aztán szeretnék még a karrieremmel foglalkozni úgy 3 évig (azaz normális, fix állást, pozíciót találni, ahol már a családomra is lenne időm), meg az esküvőre, mézes hetekre pénzt félretenni. Tehát kb 29 lennék, ő 30, mire összeházasodnánk. A terveimet többször el is mondtam neki, de az utóbbi időben ki van bukva, hogy ha szeretem, miért nem veszem már el feleségül. Ő már 1-1,5 éven belül házasodna. Tényleg szeretem, de szeretnék még egy kis pénzt keresni egyetem után, nem egyből családalapításba fogni. Ti hogy látjátok a helyzetet? Tényleg én vagyok idióta?

2014. szept. 27. 04:56
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Oké, nem akartam leírni, de hozzátartozik a dologhoz, hogy fél éve nem szerelmeskedtünk már, azt mondja, hogy amíg nem jegyzel el, nem lesz. Korábban persze volt szex, meg előttem volt 2 komoly kapcsolata is.

Ezért úgy érzem, görcsösen akarja azt az esküvőt. Egyébként alapból 30 éves kora előtt szeretne gyerekeket.

2014. szept. 27. 13:17
 22/38 A kérdező kommentje:
Személy szerint én meg úgy 31 éves kortól vállalnék.
2014. szept. 27. 13:23
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Ennek így kampó.
2014. szept. 27. 13:27
 24/38 anonim ***** válasza:
66%
Akkor hagyd el, ne hülyítsd.
2014. szept. 27. 13:35
 25/38 piroska és a farkas ***** válasza:
55%
Én meg személyszerint mindig is úgy gondoltam, hogy pontosan a 25. szülinapom utáni 12. napon legyek anya, bakker. Komolyra fordítva, én úgy gondoltam, teszem a dolgom, akár egyedülállóként is a leendő családomért, és akkor szeretnék majd gyereket, ha megismerem AZT a férfit, akiben - és aki felé minden egyértelmű, és nincsenek kételyek. majdnem 32 éves koromig kellett rá várnom, 33 évesen lettem anya. Még jó, hogy nem tökölt annyit mint Te, a barátnőd helyében , azt hiszem, már kiábrándultam volna. Abból, hogy kicsit "kellek is meg nem is ". Nem mondom, h a k példánk az egyetlen jó, azokkal értek egyet leginkább, akik szerint a kérdésed és az eddigi hozzáállásod kifogások tömkelege. nem kell az esküvő után rögtön szülni,pl.De valami előrelépést kéne produkálnod, ha meg a terveidhez ragaszkodsz, szépen engedd el inkább a lányt, hadd találjon egy felnőtt férfit.
2014. szept. 27. 13:36
 26/38 anonim ***** válasza:
35%
Még hogy a barátnő találjon felnőtt férfit..:D Ritka gyerekes a hozzáállása. Abszolút módon kényszeríti a férfit arra, hogy elvegye. Hát ja, ilyenekből lesz a sárkány. Ne feledd, ő 30 éves kora előtt akar gyereket, és nem fog foglalkozni azzal, hogy te mit akarsz. Őt baromira nem érdekli a férfi, aki mellette van, spermadonorra van szüksége. Elveszed, és pár hónap múlva véletlenül teherbe esik. Ezek a nők így szokták. Komolyan, anyám borogass.. fél éve nem fekszik le veled, így akar "finoman" célozgatni arra, hogy márpedig az lesz, amit ő akar.. semmi kompromisszumkészség, mert végülis a házasság és családalapítás csak a nők dolga, a férfinak ne legyen beleszólása:D És ezt a rakás nőt, aki támogatja "szegény" lányt.. Szerintem ne fecsérelt az időd erre a nőre. Még nem érett meg egy kapcsolathoz, ami két emberről szól, nem pedig kizárólag róla.
2014. szept. 27. 14:04
 27/38 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem nincs több kérdés ezek után. Szexszel zsarol, ez semmilyen körülmények közt nem elfogadható és nem normális. Ha nem tudjátok megbeszélni, csak játszmáztok, akkor inkább hagyjátok az egészet.
2014. szept. 27. 14:11
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az utolsó kijelentésed kamu.Ha nem akkor meg nem is értem miért gondolkodsz egyáltalán házasságról.
2014. szept. 27. 15:58
 29/38 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kamu.

Egyébként azért vagyok vele, akarnám (a későbbiekben) az esküvőt, mert szeretem. Csak nem értek vele egyet, hogy mindenáron esküvőt akar kiharcolni.

2014. szept. 27. 16:08
 30/38 anonim ***** válasza:
73%
Lehet ő a házasságot erőlteti rád,de te meg a kései családalapítást. Különböző életszakaszban vagytok,ennyi,én mindkettőtök véleményét meg tudom érteni. Vagy valamelyikőtök megalkuszik(mert ebben az esetben nehezen tudom elképzelni,hogy juthatnátok kompromisszumra),vagy szakítotok.
2014. szept. 27. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!