Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, ti mit tennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ti mit tennétek, ha a férjetek megcsalna titeket szülés után nem sokkal?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnátok eltartani magatokat? Vagy kivárnátok amíg vissza tudtok menni dolgozni?

Rokonokhoz költözni kisgyerekkel?

2014. szept. 25. 09:05
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
77%

Úgy látom, hogy a válaszokhoz érdemben nem tudok semmit hozzátenni...mert egyértelmű, hogy merre lépj...

Most csak egy jó tanács: érdeklődd meg ezt az elköltözés dolgot, mert én a férjed még gyerekrablással is megvádolhat ha csak úgy lelépsz. Válókereset, gyerekelhelyezés és aztán mehetsz...

2014. szept. 25. 13:47
 42/52 anonim ***** válasza:
40%
41 Na ne viccelj már :) Egyértelmű a szitu, és hogy miért lép le a kérdező.
2014. szept. 25. 16:55
 43/52 anonim ***** válasza:
57%
Tetszik, nem tetszik, nyugodtan elköltözhet a kérdező, szép is lenne, ha minden válás előtt egy lakásban kellene lakniuk a feleknek. Gyerekrablas? Nem is tudom ez hogyan jutott eszedbe. Nyilván nem egy titkos helyre mennek.
2014. szept. 25. 20:04
 44/52 anonim ***** válasza:
100%

Nos, hivatalosan egy szulo csak akkor viheti el a gyereket a bejelentett állando lakcímrol, ha abba a masik fel beleegyezik. Amennyiben anyuka elköltözik a gyerekkel, apuka siman rendőrt hívhat, akik visszaviszi ki a gyereket hozza. Kiskoru lakhelyének önkényes megvaltoztatasa miatt birosagi per indul, apuka pedig előnyben lesz, mert a birosag soron kívül ideiglenesen nála helyezi majd el a gyereket, amig a gyermekelhelyezesi per tart.

Ilyen esetben a legjobb aláíratni a mások szulovel egy papírt, hogy beleegyezik abba, higy agyerek elköltözzon, vagy ha ez eselytelen, akkor eloszor a bíróságon kérni sürgős, ideiglenes elhelyezést es utani menni.

2014. szept. 26. 05:34
 45/52 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem az ilyen "apának" az is JÁR majd,hogy ha öreg lesz és segítségre szorul,akkor a gyereke elküldje a jó büdös francba!

Majd akkor jönne rá,hogy mit is tett:(

2014. szept. 26. 07:57
 46/52 anonim ***** válasza:
7%
Mar elnézést, nem akarom a férjet védeni, de az, higy félrelépett higy függ ossze azzal, hogy jo apa e?
2014. szept. 26. 09:36
 47/52 anonim ***** válasza:
42%
44 Imádom ezeket az önkéntes jogaszokat. Igazából nem tudom, hogy hogyan szól a hatályos jogszabály, én munkajoggal foglalkozom, de még az életben nem hallottam olyat, hogy egy ilyen csúnya megcsalasos ügy után, apuka rendőrt hívott volna, abszurd. Szóval szerintem ilyen hülyeségekkel nem kellene etetni a kerdezot, van most baja bőven. Nyugodtan el lehet költözni, kismillioszor előfordult már, hogy egy anya a gyerekkel más helyre ment, rokonokhoz, stb. Esetleg akkor is várakozni kell otthon, ha üti-veri az asszonyt a férj? Mert ebből ez következne.
2014. szept. 26. 15:33
 48/52 anonim ***** válasza:
45%
Hat ha ennyi eszed sincs utolso.... Nem mindenki fog feljelentést tenni, ez az egyik. A masik, hogy sokan nincsenek tisztában a törvénnyel. Ha ez az apuka megis es kicsinyes, ki akar szúrni anyukaval, akkor meg is teszi. A harmadik meg, hogy bántalmazás eseten az ember megy arendoraegre es feljelentést tesz, azzal a kezében pedig siman fogadhatja a rendoroket, ha a gyerekért jönnének, mivel igy o védve van.
2014. szept. 26. 16:09
 49/52 anonim ***** válasza:
90%

46-os.

Miért szerinted jó apa az ilyen?!

Szánalmas vagy(vagy férfi).

2014. szept. 26. 16:58
 50/52 anonim ***** válasza:
0%
NOs, no vagyok es nem latok osszefuggest. Attol, hogy a feleseget megcsalta, meg lehet jo apa. A ketto nem fugg ossze.
2014. szept. 26. 18:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!