Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti mit tennétek, ha a férjetek megcsalna titeket szülés után nem sokkal?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnátok eltartani magatokat? Vagy kivárnátok amíg vissza tudtok menni dolgozni?
Rokonokhoz költözni kisgyerekkel?
2014. szept. 25. 09:05
21/52 anonim válasza:
Nehogy már elhidd nki, ezt, a hülyeságet, hogy ő nem bírta ki vaginális szex nélkül, a legtöbb férfinak az orál ugyanúgy megfelel, főleg ha éppen a felesége kínkeservesen megszülte a gyerekét, hálásnak kellene lennie. Mondjuk én ezt nem tudnám megbocsájtani. Szerintem egyébként csalt téged korábban is. Hogyan derült ki?
22/52 A kérdező kommentje:
A nő szólt nekem. A férjem nem is tagadta.
2014. szept. 25. 09:54
23/52 anonim válasza:
És a nő miért szólt? Mi oka van rá? Együtt tervezik az életüket, vagy mi?
24/52 A kérdező kommentje:
Azért szólt, mert a férjem neki is hazudott. Ez volt a bosszú.
2014. szept. 25. 09:57
25/52 anonim válasza:
Na a kérdésedre nehéz válaszolni, mert nem tudom, hogy hová tudnál menni. Mondjuk én a helyedben első körben megpróbálnám kirúgni, pakold össze a cuccait, dobd ki a ház elé, aztán hátha eltakarodik. Pofátlan alak, de azért csak elhúz onnan, mégis csak te vagy ott a gyerekkel, nem mehettek ti az utcára. Egyáltalán mikor derült ki a megcsalás?
26/52 anonim válasza:
Nos, elso korben a szulohoz menj. Onnan allj neki bolcsodet intezni -6 honapos kortol beveszik a gyereket- es keress munkat. Mar gyed mellett is lehet dolgozni, ugyhogy jo jovedelmed lesz, igy par honap mulva mehettek alberletbe. A valopert minel elobbinditsd el, kerd hogy nalad helyezzek el a hereket es kerj tartasdijat is.
27/52 anonim válasza:
Nem kell mindig meghunyászkodni, főleg az ilyen emberekkel szemben nem. Menjen onnan ő, én már a zárat is lecseréltem volna. Keressen ő szállást a haverjainál, rokonainál, ne te egy csecsemővel.
28/52 A kérdező kommentje:
A hétvégén beszélek a szüleimmel.
6 hónaposan nem adnám be bölcsibe, csak ha az éhenhalás szélére kerülnénk. A házasságomnak vége, de a gyerekem első hónapjairól nem szeretnék lemondani. 1-1,5 évesen szeretném bölcsibe adni, eredetileg is ez volt a terv.
2 hete derült ki.
2014. szept. 25. 10:06
29/52 anonim válasza:
Hat te tudod, de az ehenhalas nem kellene, hogy opcio legyen....
30/52 anonim válasza:
Mekkora most a gyerek egyebkent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!