Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, ti mit tennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ti mit tennétek, ha a férjetek megcsalna titeket szülés után nem sokkal?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnátok eltartani magatokat? Vagy kivárnátok amíg vissza tudtok menni dolgozni?

Rokonokhoz költözni kisgyerekkel?

2014. szept. 25. 09:05
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
Én válnék :(. Nem lenne egyszerű, de ilyen emberrel nem akarnék még 40-50 évet együtt élni.. A gyedből és a gyerektartásból el tudnám tartani magunkat. Apa mehetne ahova akar (de nálunk mondjuk enyém a lakás nagyobb része). Valószínű előbb visszamennék dolgozni mint a két év, hogy biztos meglegyen a munkahelyem. A család hálistennek ugyanebben a városban lakik, úgyhogy lenne segítség ha beteg a gyerkőc vagy valamit intéznem kell. Nehezebb lenne, de gondolkodás nélkül összepakolnám a cuccait.
2014. szept. 25. 09:20
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
6: Ha így gondolkodik, hogy ez jár neki, és meg sem bánta, akkor mindent megtennék, hogy ne kelljen vele maradnom. Akár szülőkhöz is hazaköltöznék, ők pedig örömmel unokáznának és segítenének. De egy ilyen férfival nem akarnék együtt maradni.
2014. szept. 25. 09:20
 13/52 csabika1971 ***** válasza:
97%

A férjed egy szemétláda tróger.

Mert még a terhességed alatt és után is megkerested a módját, hogy kielégítsd. És ő mind ezt úgy hálája meg annak a nőnek aki szült neki egy babát és akit elméletileg szeret, hogy megcsalja?

Az ilyen nem férfi, inkább egy állat. Ne is maradj vele.

Sok sikert a további életedhez, és csak fel a fejjel.

2014. szept. 25. 09:23
 14/52 A kérdező kommentje:

A lakás nálunk közös.

Anyuékon gondolkodok én is, biztos befogadnának. Inkább ez, mint a bölcsi a picinek. Napi 8 órát kéne dolgoznaom, az még nagyon sok lenne neki.

A tgyás-om 180e, a gyed 110 lesz meg a csp. Gyerektartás is lesz előbb-utóbb, de most úgy gondolom, a férjem mindent meg fog tenni, hogy minél később és minél kevesebbet keljen fizetnie. Az első hónapokban biztos nem számíthatok erre.

2014. szept. 25. 09:24
 15/52 anonim ***** válasza:
82%

Azért a férfi önző, egoista viselkedése nem a szülés után jelentkezett. A férjed mindig is ilyen volt, csak te valamiért nem voltál képes ezt meglátni, és most a szülés után ennek a vakságnak szívód a levét.

Ha a férjedbe annyi tolerancia sem szorult, hogy azt figyelembe vegye, hogy szültél neki egy gyereket, akkor ne is várj tőle sokat.

Hogy mit tegyél én nem mondhatom meg, mert nem vagyunk egyformák, és nem a te helyzeted éljük át. Van aki simán elvan a picivel egyedül is, képes eltartani, van hol élnie. Van akinek az is gondot okozna, hogy pelenkát vegyen a gyereknek ha egyedül élne. Neked kell mérlegelni, és dönteni, hogy mi a jó neked és a kicsinek.

Viszont jó ha tudsz valamit. Kívülálló ember sokat többet lát, és jobban is lát mint te. Lehet te nem vetted észre a férjed jellemét, de a rokonok talán igen. Lehet a rokonok megengedik, hogy a picivel hozzájuk költözz, de ne rendezkedj be évekre. Ez a fajta segítség sokszor csak azért van, mert az ember szégyell nem segíteni a rokonán. Ezért ha tudsz ne rokonok nyakára menj a picivel hanem old meg, hogy kettesben tudjatok boldogulni..

2014. szept. 25. 09:26
 16/52 A kérdező kommentje:
Valóban nem vettem észre. Amióta együtt vagyunk, nem volt még komoly problémánk, amikor kiderülhetett volna. Szerelemes voltam és bíztam a férjemben - gondolom minden feleség ezt teszi.
2014. szept. 25. 09:32
 17/52 anonim ***** válasza:
25%

" Szerelemes voltam és bíztam a férjemben - gondolom minden feleség ezt teszi"

A legtöbb ember ezért él előbb élettársi kapcsolatban, hogy jobban megismerje a másikat. Így sokan észreveszik a nagy hibákat, és még mielőtt esküvő vagy gyerek jönne, új életet kezd..

2014. szept. 25. 09:38
 18/52 anonim ***** válasza:
83%

17: azért nehogy már a nő legyen a hibás

hogy vállaltak közösen egy gyereket és sajnos nem tudta sima módon megszülni, kielégítte a pasit, csak vaginális szex nem volt, erre az meg megy és félrekúr és nem is sajnálja, mert neki jár...

2014. szept. 25. 09:41
 19/52 A kérdező kommentje:

Egy év járás után két évig éltünk együtt és négy éve volt az esküvőnk.

Közben láttam, hogy a haldokló nagymamáját eteti, pelenkázza, fürdeti.

Igaz, olyan nem volt, hogy hónapokig ne lett volna szex. Majd a következő kapcsolataimban mindig tartok egy ilyen időszakot próbaképp.

2014. szept. 25. 09:46
 20/52 anonim ***** válasza:
9%
Iszonyat nagy bunkó a férjed. De ennek ellenére megkérdezem: arra nincs lehetőség, hogy helyrehozzátok a kapcsolatot? Gondolom eddig sem lehetett túl jó fej, ha a megcsalást ilyen pofátlan válasszal magyarázza.
2014. szept. 25. 09:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!