Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek, ti mit tennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek, ti mit tennétek, ha a férjetek megcsalna titeket szülés után nem sokkal?

Figyelt kérdés

Hogyan tudnátok eltartani magatokat? Vagy kivárnátok amíg vissza tudtok menni dolgozni?

Rokonokhoz költözni kisgyerekkel?

2014. szept. 25. 09:05
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szimpatikus a hozzáállásod! Végre valaki, aki nehéz időszakban sem csak önmagát sajnálja, hanem reálisan gondolkozik. Ne a férjedből indulj ki, nem minden férfi ilyen. És ha lesz egyszer egy következő kapcsolatod, biztos vagyok benne, hogy jobban meg fogod válogatni, mint a mostanit. Hasonló helyzetben én is a szüleimhez költöznék, egyedül felesleges egy albérletet fenntartanom, mikor otthon is van elszeparált helyem.
2014. szept. 25. 10:32
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
szülés után nem sokkal? Biztos hogy terhesség alatt sem kúrált mást?
2014. szept. 25. 10:33
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon tetszik a hozzáállásod! Talpraesettnek tűnsz. Vannak férfiak, akik bárkit meg tudnak vezetni, úgy tűnik, hogy nálad is ez a helyzet és nem te voltál naiv, amikor bíztál benne. Kívánom, hogy találj egy normális férfit. És továbbra is azt javaslom, hogy ne te költözz ki, vagy ha mindenképpen így akarod, akkor azonnal indítsd el a válópert, így vagyonmegosztáskor megkapod a lakás felét.
2014. szept. 25. 10:36
 34/52 A kérdező kommentje:

4 hónapos a baba.

Terhesség alatt rendben volt a szexuális életünk, de már semmi nem lepne meg.

2014. szept. 25. 10:37
 35/52 anonim ***** válasza:
56%
Menj a szuleidhez, add be a valopert, kezdd el intezni a bolcsit -mindjart 1 eves lesz a pici- es nezelodj munka ugyben is. Nem muszaly 8 orasat keresni rogton, reszmunkaido is jo, hiszen ott a tgyas, gonodlom otthon sokat nem fognak kerni azert, hogy ott laksz. Sporolj egy picit, aztan alberlet es uj elet. SOk sikert hozza
2014. szept. 25. 10:39
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem számít, hogy otthon is volt szex, sok pasi, ha másik nője van, még jobban beindul otthon is, sőt néha abból lehet észrevenni a megcsalást, hogy otthon is többet akar. Mindegy, ne foglalkozz vele többet. És most együtt laktok? Nehéz lehet elviselni.
2014. szept. 25. 10:42
 37/52 anonim ***** válasza:
55%

Veszélyeztetett voltam, el voltam tiltva a házasélettől végig. Megszületett a kislányunk, velem minden rendben lenne, de a libidóm a 0-ra redukálódott - talán a szoptatás miatt. Mióta megszületett a baba (5 hónapja) egy kezemen meg tudom számolni az együttléteinket.

Néha kiborulok magamon, hogy annyira szeretnék a férjemnek IS megfelelni, de nem tudok. Nem erőltetem magamra, ha nem kívánom. Sokszor beszéltünk erről. Mindig azzal nyugtat, hogy együtt kezdtünk bele, együtt is csináljuk végig, majd lesz jobb is.

De ha megcsalna, én azzal a lendülettel pakolnám össze cuccaimat (és persze a gyerekét) és hazaköltöznék a szüleimhez. És persze beadnám a válást.

2014. szept. 25. 11:08
 38/52 anonim ***** válasza:
46%

Nagyon sajnálom ami veled történt! Én mindenképpen elhagynám, semmi esetre sem maradnék vele, és soha nem bocsájtanák meg neki!

Akkor egy hónapban körülbelül 120.000Ft-ból kell gazdálkodnod? Ha a gyerektartást nem számítjuk bele!

Én a helyedben kivennék el olcsóbb albérletet!

Bár azt nem tudom melyik megyében laksz?!

Nálunk Zala megyében 25-30 ezer forintért vannak+ rezsi, kb 55-60 ezer forint lenne.

Beperelném gyerektartás miatt, ha nem fizetne akkor megelőlegeztetném az állammal az is kb minimum + 20.000Ft. 80 ezer forintból pedig meg tudsz élni a kicsivel!

A Gyed lejárata után pedig vissza mennék főállásba dolgozni a kicsit pedig bölcsibe adnám!

2014. szept. 25. 11:12
 39/52 anonim ***** válasza:
75%

"Beperelném gyerektartás miatt, ha nem fizetne akkor megelőlegeztetném az állammal az is kb minimum + 20.000Ft"

A gyermektartas allam altali megelolegezesenek feltetelei: jogeros birosagi itlet a tartasdijrol, minimum 6 havi nem teljesites, minimum egy nemleges foglalasi jegyzokonyv (sikertelen vegrehajtas), illetve kelloen alacsony jovedelem (39.900/fo) A kerdezo eselytelen. Mellesleg az allam altal megelolegezett tartasdij maximalva van, 14400 a max osszege.

2014. szept. 25. 11:16
 40/52 anonim ***** válasza:
69%
Hát én meg lehet, hogy nem mennék el, de csak azért, hogy eltartson továbbra is, persze nuku szex. Amíg nem válik el, addig te csak szedd meg magad, ahogy tudod, aztán ammikor elég tartalék, tipli. Roha,,,dék! :(
2014. szept. 25. 13:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!