Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ti mit tennétek, ha a férjetek megcsalna titeket szülés után nem sokkal?
Hogyan tudnátok eltartani magatokat? Vagy kivárnátok amíg vissza tudtok menni dolgozni?
Rokonokhoz költözni kisgyerekkel?
4 hónapos a baba.
Terhesség alatt rendben volt a szexuális életünk, de már semmi nem lepne meg.
Veszélyeztetett voltam, el voltam tiltva a házasélettől végig. Megszületett a kislányunk, velem minden rendben lenne, de a libidóm a 0-ra redukálódott - talán a szoptatás miatt. Mióta megszületett a baba (5 hónapja) egy kezemen meg tudom számolni az együttléteinket.
Néha kiborulok magamon, hogy annyira szeretnék a férjemnek IS megfelelni, de nem tudok. Nem erőltetem magamra, ha nem kívánom. Sokszor beszéltünk erről. Mindig azzal nyugtat, hogy együtt kezdtünk bele, együtt is csináljuk végig, majd lesz jobb is.
De ha megcsalna, én azzal a lendülettel pakolnám össze cuccaimat (és persze a gyerekét) és hazaköltöznék a szüleimhez. És persze beadnám a válást.
Nagyon sajnálom ami veled történt! Én mindenképpen elhagynám, semmi esetre sem maradnék vele, és soha nem bocsájtanák meg neki!
Akkor egy hónapban körülbelül 120.000Ft-ból kell gazdálkodnod? Ha a gyerektartást nem számítjuk bele!
Én a helyedben kivennék el olcsóbb albérletet!
Bár azt nem tudom melyik megyében laksz?!
Nálunk Zala megyében 25-30 ezer forintért vannak+ rezsi, kb 55-60 ezer forint lenne.
Beperelném gyerektartás miatt, ha nem fizetne akkor megelőlegeztetném az állammal az is kb minimum + 20.000Ft. 80 ezer forintból pedig meg tudsz élni a kicsivel!
A Gyed lejárata után pedig vissza mennék főállásba dolgozni a kicsit pedig bölcsibe adnám!
"Beperelném gyerektartás miatt, ha nem fizetne akkor megelőlegeztetném az állammal az is kb minimum + 20.000Ft"
A gyermektartas allam altali megelolegezesenek feltetelei: jogeros birosagi itlet a tartasdijrol, minimum 6 havi nem teljesites, minimum egy nemleges foglalasi jegyzokonyv (sikertelen vegrehajtas), illetve kelloen alacsony jovedelem (39.900/fo) A kerdezo eselytelen. Mellesleg az allam altal megelolegezett tartasdij maximalva van, 14400 a max osszege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!