Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek is furcsa ez, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is furcsa ez, nem így kéne csinálnunk? Rossz feleség vagyok emiatt?

Figyelt kérdés

A férjem anyja beteg, ellátásra szorul, ezért nálunk lakik. A vele kapcsolatos dolgokat főleg a férjem intézi: eteti ha kell, takarít utána, fürdeti, adagolja a gyógyszereit, öltözteti. Szerencsére nem minden nap, vannak jobb és rosszabb időszakok.

A sógornőm szerint ez az én dolgom lenne, mert én vagyok a nő. Megkérdeztem néhány ismerősömet, munkatársamat is, szerintük is ezt inkább a nők szokták intézni, és szerencsém van, hogy a férjem nem várja el tőlem, pedig jogosan tenné.

2014. szept. 23. 15:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
51%
Én azt sem engedném, hogy hozzánk költözzön.
2014. szept. 23. 16:24
 12/29 anonim ***** válasza:
96%

Amikor az anyósom agyvérzést kapott, és egy időre magatehetetlen volt, mi vettük magunkhoz.

Mi megosztottuk a munkát anyósom körül. Én öltöztettem, fürdettem (a férjem vitte a kádba, és fürdés után ő vitte vissza az ágyba.) Pelenkát én cseréltem. A férjem gondoskodott a gyógyszereiről, megfelelő ételekről (a férjem szakács, anyósomnak ő főzött)

Majdnem 1 évig gondoskodtunk róla, hál istenek, nagyon szépen felépült. Azóta újra régi önmaga..

Nekem mint menyének valahogy természetes volt, hogy segítenem kell, és szívesen segítettem neki..

2014. szept. 23. 16:34
 13/29 anonim ***** válasza:
45%
12-es, jobb embernek is tartalak, mint a 11-es hozzászóló véglényt....
2014. szept. 23. 16:35
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

A férjed nagyon rendes. Ha jó feleség vagy, te vele legyél nagyon rendes és neki könnyítsd meg az mindennapjait.

Abban igaza van a sógornődnek hogy sok helyen a feleség teszi mindezt, de biztos hallottál történeteket hogy sok esetben nem kapnak érte köszönetet vagy hálát senkitől, sőt!

Lehet anyósodnak így jobb. Nekik bensőségesebb a kapcsolatuk és lehet hogy veled szemben szégyenlené jobban a tehetetlenségét. Lehet hogy a párodnak van erre jobban igénye, hogy mindezt ő tegye meg az édesanyjáért és ezért nem kérte tőled.

Viszont! A sógornőd nagyon gusztustalan, hogy ezt megemlítette neked. Mivel ő a lánytestvér mindez neki a feladat lenne. Ha nem csinálja akkor mélyen hallgatnia kellene, összehúzni magát és nem másokkal vádaskodni.

2014. szept. 23. 16:42
 15/29 A kérdező kommentje:

A férjemnek természetes, hogy ő csinálja.

A sógornőm sosem ér rá, mert neki gyerekei vannak (nekünk is amúgy), ezen már túlléptem.

2014. szept. 23. 16:51
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

ma 16:35-nek

Nem kell bántani a 11 hozzászólót, mert nem tudhatjuk milyen viszony van közte és anyósa között. Az ember nem szívesen segít, vagy támogat olyan embert aki mondjuk éveken át belé rúgott.

12-es voltam.

2014. szept. 23. 17:01
 17/29 anonim ***** válasza:
82%
Mondd el nyugodan a sógornődnek, hogy hol a helye a dolgok rendszerében. Nincs kifogás, nektek is van gyereketek. Én segítenék de ezt neked kell érezni, ha nem bírnád hosszútávon, akkor nem. De van egy sanda gyanúm, hogy sógornőd csak megmagyarázza a dolgot de inkább rád hárítja, hogy érezd rosszul magad emiatt. Undorító..
2014. szept. 23. 17:22
 18/29 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg az ő anyja. Miért mindig a nő lásson el másokat? A férfi is ugyanolyan felnőtt.
2014. szept. 23. 17:26
 19/29 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is segítenie kellene a sógornődnek,de csak azért mert ő a lány ne csak az ő egy lánytól nőtől legyen elvárható.Minden tiszteletem a férjedé,Egy ismerősöm mindig azt mondja,jó ha az embernek van lánya,mert a fiú általában b..rá.Itt fordított a helyzet.Nos azért én nem hagynám,hogy csak a párod és néha te látjátok el,a sógornő akkor anyagilag járuljon hozzá az anyjuk tartásához ápolásához.Ne csak a markát tartsa majd...
2014. szept. 23. 17:29
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes, hogy a férj "rendes", hogy ellátja az anyukáját, pedig a LÁNYtestvéré lenne a feladat... akkor mégis csak a nő dolga, nem?
2014. szept. 23. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!