Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem nem szeretné hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem szeretné hogy tetoválást csináltassak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már nagyon-nagyon régóta szeretnék egy tetkót, de sosem éreztem rá magam készen. De most úgy gondolom, hogy ennyi év gondolkozás után, és úgy hogy már tudom mit és hova szeretnék, készen állok. Nemsokára itt a születésnapom, és ma mondtam a férjemnek hogy meglepem magam egy tetkóval. Erre ő na azt aztán nem, mért akarom hogyha rám néz akkor azt gondolja hogy fújj milyen csúnya. Pedig régen még együtt tervezgettük, de ő már nem szeretne. Egy nonfiguratív szívet szeretnék a bokám fölé. beépítve a férjem és a gyermekeink nevének kezdőbetűjével. Nem tudom mit tegyek. Ti megcsináltatnátok?

2014. szept. 21. 21:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
86%

Ha annyira akarod, te tested te rendelkezel felette.

De javaslom, hogy csak a gyereknek a nevének a kezdőbetűjét varrasd magadra, ezt mindentől függetlenül.

2014. szept. 21. 22:15
 22/25 anonim ***** válasza:
85%
én a csuklomra szeretném mert nagyon csunyán megégettem a sutovl ( palacsinta suto) és mgmaradt a helye nagyon csunyán. azt szeretném "lefedni" egy tetoválással,de a volegenyem azt mondta hogy szo se lehet rola.. en meg elmegyek es megcsinaltatom :DDD en testem,neked meg a labadon lesz... nem kell azt neki "bámulni"
2014. szept. 21. 22:32
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Én tutira megcsináltatnám és nem tőle kérnék engedélyt nem az apám.

Ha meg ilyen nem annyira látható kis tetkó miatt elhagy akk egy bunkó idiota ennyi.

2014. szept. 22. 07:43
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Nem is kértem engedélyt tőle, csak szerettem volna ha tud róla! Nagyon sokat gondolkoztam róla. Többen azt írtátok, hogy ha neki nem tetszik, akkor nem ér annyit az egész, mert ez "csak" egy tetkó! Ő sem foglalkozik azzal hogy a hobbija vagyis a trófeák nem tetszenek nekem a falon, még is teli van már szinte az egész nappalink. Nekem sem tetszik mégis elfogadtam.
2014. szept. 22. 09:58
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az én testem én döntök rola nem pedig Ő
2014. szept. 22. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!