Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem nem szeretné hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem szeretné hogy tetoválást csináltassak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már nagyon-nagyon régóta szeretnék egy tetkót, de sosem éreztem rá magam készen. De most úgy gondolom, hogy ennyi év gondolkozás után, és úgy hogy már tudom mit és hova szeretnék, készen állok. Nemsokára itt a születésnapom, és ma mondtam a férjemnek hogy meglepem magam egy tetkóval. Erre ő na azt aztán nem, mért akarom hogyha rám néz akkor azt gondolja hogy fújj milyen csúnya. Pedig régen még együtt tervezgettük, de ő már nem szeretne. Egy nonfiguratív szívet szeretnék a bokám fölé. beépítve a férjem és a gyermekeink nevének kezdőbetűjével. Nem tudom mit tegyek. Ti megcsináltatnátok?

2014. szept. 21. 21:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
40%
Nálunk is ez volt a helyzet. Megcsináltattam az elsőt az akarata ellenére, mikor hazaértem csak annyit mondott, hogy nem tetszik neki. Pár hónap mulva jött a második tetko, ezt sem akarta...mostmár minden nap elmonfja milyen jól áll :)
2014. szept. 21. 21:44
 12/25 Terra Mater válasza:
28%

Ez olyan nagyon fontos dolog, hogy nélküle nem lehet élni? Ha fontosabb, mint a férjeddel való közösség, akkor csináltasd.

Én nem csináltatnám meg és a férjem sem, ha én nem szeretném. Mert sokkal fontosabbnak gondoljuk egymást, mint valami díszt magunkon.

2014. szept. 21. 21:47
 13/25 A kérdező kommentje:

Maga a tetoválás ellen van kifogása, nem a minta miatt. [link]

vagy

[link]

ezeket nézegettem + a betűk

2014. szept. 21. 21:48
 14/25 anonim ***** válasza:
5%
csak a drogos rocker aidses nőknek van tetkója...
2014. szept. 21. 21:49
 15/25 A kérdező kommentje:
Ez nem csak egy dísz. számomra jelentése lenne.
2014. szept. 21. 21:50
 16/25 A kérdező kommentje:
azért én nem csak drogos, rocker nőket ismerek akiknek van tetkója
2014. szept. 21. 21:51
 17/25 anonim ***** válasza:
22%
Nem csináltatnám, nekem sokkal fontosabb az, hogy a férjemnek tetszek, vagyis nekem ő a fontosabb, nem saját magam.
2014. szept. 21. 21:51
 18/25 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes, ha nem írtad volna, hogy korábban közösen tervezgettetek tetoválást, akkor az lett volna a válaszom, hogy vele szemben sem feltétlenül fair a dolog, így viszont nem írhatom ezt. A férjed nyilvánvalóan tudott arról, hogy tetoválást szeretnél, elfogadott téged ezzel a vágyaddal együtt. Nem te változtál meg, hanem az ő hozzáállása, szóval az ő sara a problémázás is. Vagy elfogad, vagy mehet.
2014. szept. 21. 21:57
 19/25 anonim ***** válasza:
10%
én nem csináltatnám meg. Egy tetkónak nincs olyan jelentése, ami fontos lenne. A tetkó, bármilyen primitív emberre vall. Akkor is,, ha ma ez divat.
2014. szept. 21. 21:58
 20/25 A kérdező kommentje:
Meg volt az ő terve is, sőt az is hogy hova csináltatná magának, aztán egyszer csak letett róla. azóta is beszéltünk már a tetkókról többször, és eddig soha nem mondta hogy csúnya lenne egy nőn stb... ma meg ezzel állt elő. nem is értettem mi van. először azt hittem hogy csak viccel. de aztán mondta hogy nem. én tudom hogy minden ember más, valakinek tetszik valakinek nem. de ahogy az egyik válaszoló írta, ő változott meg nem én.....
2014. szept. 21. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!