Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemnek függősége van?
Figyelt kérdés
Már olyan sokat költött a hobbijára, és a házban mindenhol az van. Volt hogy nem volt pénzünk hó végére, még akkor is költött a hobbijára.Ezek mellett még napi 1 doboz cigit is vásárol magának. Hogy kérjem meg, hogy vegyen vissza? Magamra semmit nem tudok költeni mert számomra a gyerekek az elsők és ami marad az meg pont futja a megélhetésünkre. Fodrásznál is fél éve nem voltam. Őszi cipőm sincs.#Hobbi függőség
2014. szept. 19. 13:58
1/13 anonim válasza:
Mi a hobbi? És a cigiről mért nem szokik le?
3/13 A kérdező kommentje:
Modelleket gyűjt, azokat festi majd a polcra kerül.
2014. szept. 19. 14:29
4/13 anonim válasza:
Hát azt hiszem, ez így ebben a formában tényleg nem okés, ha nem bírja felmérni a dolgok értékét... sajnos nincs ötletem. :( Mi kipróbáltuk egymást a párommal még a házasság előtt, mindketten fel tudjuk állítani az értékrendet, és nemet mondani a "játékainkra", ha nem telik rá...
5/13 anonim válasza:
Még mindig jobb mint hogy elinná,vagy el ku..rvázná vagy éppen el játégépezné.Amúgy ez is gáz.Beszéltél vele erről egyltalán?
6/13 anonim válasza:
Ez egy ártalmatlan, kreatív hobbi, a költségvetést viszont erősen kézbe kellene venned szerintem. A férjed valószínűleg nem látja át a számokat.. vagy nem is tudom. Ilyen hobbitól nem lehet függeni, egyszerűen csak nem tudja, mennyi fér bele a havi keretbe. Szerintem próbáld meg azt, hogy egy papírra levezeted, mennyi a bevétel, mennyi a kiadás, mire van neked és a gyereknek szükséged, és mennyi marad a hobbijára. Abból a pénzből aztán gazdálkodjon úgy, hogyha beüt valami nagyon különleges alkalmi vétel, akkor se kelljen a közös kasszához nyúlnia. Remélhetőleg nem fontosabbak a modellek a családjánál, és nem akarja a károtokra jól érezni magát..
7/13 anonim válasza:
Igen, a cigi a másik, amiről leszokhatna, én is küzdök a párommal, mert sajnos nem két forint, és nem egészséges. Neki egyszerre nem megy, hogy letegye, úgyhogy most minden nap számolja, mennyit szív, és időnként csökkenti az adagot, a végére csak elfogy a napi keret:) Viszont ezek mind kezelhető és kordában tartható dolgok, nem úgy, mint az alkohol vagy játékgép, szóval kitartás, meg tudjátok oldani!
9/13 anonim válasza:
Nézze át a gyűjteményét és adjon el néhányat, amiből aztán tud újat venni. Ezek általában olyan dolgok amiknek idővel nő az értéke. Én pl babákat gyűjtök, ami azért szintén nem két forint. Néha eladok 1-2t, és persze fáj értük a szívem, de ha nem így tennék előbb utóbb elfogyna a hely és nem lenne rá pénzem se. Persze vannak olyanok is amiktől semmilyen körülmények közt nem válnék meg, de sok olyan is van amit csak a pillanat hevében vettem, így annyira nem áll közel hozzám. Ezeket időnként eladom, még olyan is van, hogy pluszba jövök ki.
Szerintem ez egy jó megoldás lehet, beszélj róla a férjeddel.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!