Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » MI célja van egy férfinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI célja van egy férfinak, jelen esetben a férjemnek azzal hogy helyben közeli prosti hirdetéseket néz?

Figyelt kérdés

Szexuális életünk rendben van, azon kívül sajnos hogy 2 hetente tudunk együtt lenni, mert úgy jár haza a munkája miatt!

Sok nőt bejelölt egy bizonyos vidékilány.hu oldalon kedvencnek.

2014. aug. 28. 09:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nem jó.

vele kéne megbeszélni.

2014. aug. 28. 09:51
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nincs rendben. Kethetente az semmi.
2014. aug. 28. 09:53
 3/26 anonim ***** válasza:
27%

*Szexuális életünk rendben van

Ha neked ez rendben lévő, akkor mi a problémád?:D

Annál a pasinál akinél valóban rendben van a szexuálisélet, nem megy lányokhoz:) Talán nem ártana szembenézned talán magaddal?:D

2014. aug. 28. 09:53
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jó mert el fogja verni a fizetést ezekre a nőkre. Lépj a sarkára mig nem késő.
2014. aug. 28. 09:55
 5/26 A kérdező kommentje:
Írtam hogy sajnos kettő hetente tudunk együtt lenni, mert ő külföldön dolgozik, arról pedig nem én tehetek.Amikor viszont haza jön akkor folyamatosan van szex, és rendben van közöttünk az a dolog!
 6/26 anonim ***** válasza:
91%
már bocs, 2. és 3. de ha a férje jár haza kéthetente, akkor miért a kérdező a hibás?
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem jó ha ilyeneket csinál. El is szokott menni otthonról?
2014. aug. 28. 10:05
 8/26 anonim ***** válasza:
92%

Én nem értem, ha 2 hetente jár haza és külföldön dolgozik és amikor itthon van veled van akkor szerinted mikor és hol találkozna az általad írt hölgyekkel?

Szerintem csak szórakozásból nézegeti azokat az oldalakat...

2014. aug. 28. 10:05
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
ez nem a megfelelő hobbi egy férjnek, azt gondolom.
2014. aug. 28. 10:06
 10/26 fajédsf válasza:
55%
Sajnos egyértelmű, hogy más nőt keres szexre még pluszban magához. Tudom. Magamból indulok ki. :(
2014. aug. 28. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!