Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI célja van egy férfinak, jelen esetben a férjemnek azzal hogy helyben közeli prosti hirdetéseket néz?
Figyelt kérdés
Szexuális életünk rendben van, azon kívül sajnos hogy 2 hetente tudunk együtt lenni, mert úgy jár haza a munkája miatt!
Sok nőt bejelölt egy bizonyos vidékilány.hu oldalon kedvencnek.
2014. aug. 28. 09:50
1/26 anonim válasza:
hát ez nem jó.
vele kéne megbeszélni.
2/26 anonim válasza:
Nem, nincs rendben. Kethetente az semmi.
3/26 anonim válasza:
*Szexuális életünk rendben van
Ha neked ez rendben lévő, akkor mi a problémád?:D
Annál a pasinál akinél valóban rendben van a szexuálisélet, nem megy lányokhoz:) Talán nem ártana szembenézned talán magaddal?:D
4/26 anonim válasza:
Ez nem jó mert el fogja verni a fizetést ezekre a nőkre. Lépj a sarkára mig nem késő.
5/26 A kérdező kommentje:
Írtam hogy sajnos kettő hetente tudunk együtt lenni, mert ő külföldön dolgozik, arról pedig nem én tehetek.Amikor viszont haza jön akkor folyamatosan van szex, és rendben van közöttünk az a dolog!
2014. aug. 28. 09:55
6/26 anonim válasza:
már bocs, 2. és 3. de ha a férje jár haza kéthetente, akkor miért a kérdező a hibás?
7/26 anonim válasza:
Semmiképp sem jó ha ilyeneket csinál. El is szokott menni otthonról?
8/26 anonim válasza:
Én nem értem, ha 2 hetente jár haza és külföldön dolgozik és amikor itthon van veled van akkor szerinted mikor és hol találkozna az általad írt hölgyekkel?
Szerintem csak szórakozásból nézegeti azokat az oldalakat...
9/26 anonim válasza:
ez nem a megfelelő hobbi egy férjnek, azt gondolom.
10/26 fajédsf válasza:
Sajnos egyértelmű, hogy más nőt keres szexre még pluszban magához. Tudom. Magamból indulok ki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!