Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » MI célja van egy férfinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI célja van egy férfinak, jelen esetben a férjemnek azzal hogy helyben közeli prosti hirdetéseket néz?

Figyelt kérdés

Szexuális életünk rendben van, azon kívül sajnos hogy 2 hetente tudunk együtt lenni, mert úgy jár haza a munkája miatt!

Sok nőt bejelölt egy bizonyos vidékilány.hu oldalon kedvencnek.

2014. aug. 28. 09:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
nem biztos hogy celja van vele. Lehet hogy csak nezegeti.
2014. aug. 28. 10:28
 12/26 anonim ***** válasza:
93%

Hogy szembe száljak az előttem írókkal, én szeretem a párom, a szex is jó vele, bár tény, hogy az együttlétek száma alaposan lecsökkent mostanában. Meg sokat van vidéken is a gyermekünkkel. Én esténként unalmamban szoktam néha nézegetni szexhirdetéseket. Soha nem vettem fel a kapcsolatot ilyen nőkkel, az az elvem, hogy soha nem fizetnék ezért egy nőnek és remélem az elvem nem fog megváltozni. De izgalmas dolog nézni ilyeneket, ki milyen fotót tett fel, milyen szöveggel árulja magát... Ez még nem megcsalás. Bár én ritka bolond vagyok, lehet sok férfi

simán fizetne.

2014. aug. 28. 10:28
 13/26 anonim ***** válasza:
39%

Lehet, hogy csak érdekli, lehet, hogy meg akarja tenni, lehet, hogy már megtette. Neked kellene vele leülni erről őszintén beszélni!

Egyébként miért zavarna, ha testi kielégülésért másokkal is szexelne? Attól még a szerelme irántad van.

2014. aug. 28. 10:42
 14/26 anonim ***** válasza:
57%
Egyebkent azt honnan is tudod, hogy mit nezeget a ferjed a neten?
2014. aug. 28. 10:52
 15/26 anonim ***** válasza:
94%

azért is aggodalmas, mert nem csak hogy prostik hirdetéseit nézi, hanem földrajzilag közeliket.

ez nyilván nem csak hobbi, hanem konkrét szándék.

aki meg azon van kiakadva, hogy honnan tudja a kérdező:

óriási szerencse, ha tudja!

unalmas már az emberi jogokról hallani ilyen pofátlan (stb) dolog kapcsán is, mint amit a férj csinál.

azért vessük már össze a dolgok súlyát.

2014. aug. 28. 10:59
 16/26 anonim ***** válasza:
58%

nem emberi jogokrol van szo, hanem anyukanak a jellemerol (ha a ferje dolgaiban turkal).

Kerdezze meg a ferjet hogy miert lajkol k..vakat a neten.

2014. aug. 28. 11:05
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezted már tőle, hogy mi a célja vele? És azt, hogy szerinte milyen a házaséletetek? Elégedett mindennel?
2014. aug. 28. 12:03
 18/26 anonim ***** válasza:
56%

igen, itt valóban a feleség jellemével kapcsolatban kell aggódni.

nem is a prostizni készülő férj jelleme miatt.

szégyelld magad, kérdező, hogy belekutakodsz a férjed dolgaiba, és még abba is bele akarsz szólni, hogy kivel fekszik le!

nem tudnál az egészről, és jó lenne neked, ha nem lennél ilyen jellemtelen!

látod, a te hibád az egész.

2014. aug. 28. 12:19
 19/26 anonim ***** válasza:
45%
Attol meg hogy a ferj jellemtelen (amit ugye nem tudunk csak annyit hogy k..vakat nezeget a neten, az meg nem bun) anyukanak nem kell annak lennie.
2014. aug. 28. 12:22
 20/26 anonim ***** válasza:

hú elég máshogy látjuk a világot.

mondjuk a te férjednek biztos könnyű lenni.

2014. aug. 28. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!