Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki tartotta, vagy tartaná kettesben az esküvőjét? Mit szólt/szólna a családotok?
A barátommal megyünk munkaügyben egy másik földrészre, és ott töltünk még egy hónapot pluszban, nyaralunk. Arra gondoltunk, összeházasodnánk (mindennek utánanéztünk, törvényileg teljesen megoldható, kifizethetők szerencsére az illetékek, honosítást is megnéztük). Tanúkat biztosít az esküvős cég, de amúgy is élnek ott barátaink.
Na, de nem is a technikai része a lényeg, hanem az, hogy szerintetek a ti családotok megsértődött volna, hogy őket nem hívjátok el az esküvőre? (2-300.000 a repjegy, ezért nem hívjuk el őket, és én amúgy sem vagyok egy mindennek a középpontja típus, nekem nem fekszik ez a felhajtás sajnos...).
Arra gondoltam, nem szólnánk előre itthon, hanem meglepi lenne mindenkinek és itthon tartanánk egy ünneplős vacsit a család/barátok körében.
A ti családotok, vagy ti megsértődnétek ilyesmin?
29N, 37F
Mi is kettesben szerettünk volna összeházasodni a férjemmel, akkor 28 és 38 évesen, de itthon. Úgy gondoltuk a szerelmünk a mi dolgunk, nem akartunk nagy felhajtást. A szüleinknek elmondtuk persze, de kérték, hogy ők is hagy vegyenek részt rajta. Oké. Akkor viszont jönnek a testvérek párjaikkal, gyerekeikkel is. Oké. Aztán a papám megtudta, hogy lesz esküvő és annyira örült és mondta hogy már alig várja, hogy lásson, így hát őt is meghívtuk. Oké. Akkor azonban minden nagyszülőt meg kellett és nálunk a nagyszülőkkel együtt járnak a nagynénik és nagybácsik a gyerekeikkel. Oké, jöjjenek ők is, de stop! Így lett a kétszemélyes gyors egybekelésből 50 fős esküvő egy vacsorával és némi iszogatással egybekötve :) Nem bántam meg, hogy így alakult, de szerintem a kétszemélyest sem bántam volna meg.
Biztos lesz aki zokon veszi ha így tesztek, de majd megbékélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!