Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki házasság alatt sem tudott elfelejteni egy előző szerelmet?
Valak meseljen mar
Exek almok titkos chatek ?
Mit jelent az elfelejteni? Nekem több kapcsolatom is volt házasság előtt, ebből 2 volt komolyabb, mélyebb. Soha nem fogom tudni azt mondani, hogy teljesen elfelejtettem ezt a két embert. Nyilván, nem vagyok már szerelmes beléjük, de soha nem fognak hidegen hagyni, mindig fontos helyük lesz a szívemben, hiszen nem hiába szerettem őket valamikor. Mindig meg fog dobbani a szívem, ha meglátom őket, az egyik melegséggel, szeretettel tölt el, a másik inkább negatívabb, szomorúságot idéz elő bennem. De közömbösek soha az életben nem lesznek.
De én teljesen tudok ezzel élni, nem is igazán tartom velük a kapcsolatot, néha egy kis általános beszélgetés, hogy vagy, mi van veled. De semmiben nem akadályozza ez a két ember az életemet.
Szóval te mit értesz ez alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!