Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye elvárásaim vannak?
A páromnak és nekem gyönyörù hosszú hajunk van. Nekem derékig ér, neki lapocka alá. Két éve még fenékig érö haja volt, csak rájött az ötperc, és levágatta full rövidre, ami nagyon nem illett neki. Most, hogy megint hosszú, mondjàk, hogy mennyivel jobb így.
Erre ö tegnap felvetette, hogy talán mégis inkább visszavágatná, mert csak. Munkahelyen nem követelmény meg semmi, hanem mert ö igy gondolta, és csak.
Amikor mondtam, hogy ha ö is, akkor én is levágatom rövidre, de hogy ez zsarolás.
Komolyan zsarolás?
Hülye elvárásaim vannak?
(Én vagyok a nö, bár a szövegböl szerintem kitünik)
A párodnak joga van levágatni a haját, neked jogod van megmondani neki, hogy neked nem tetszik a rövid haj. Jogod van úgy dönteni, hogy te is levágatod a tiédet, ha neked úgy tetszik.
Viszont csak azért fenyegetőzni azzal, hogy te is levágatod a hajad, hogy a párod le ne vágassa az övét, gyerekes és tényleg kicsit zsarolás.
Ha jobban szeretnél rövid hajat, vágasd csak le és ne más döntsön helyetted. De hogy csak dacból...?
"Ha nem láttam volna rövid hajjal is, nem szólnék semmit. De hosszúval ezerszer jobban néz ki."
Az ő feje, az ő dolga.
" A kérdező kommentje:
Nagyon jó minöségü haja van, gyorsan is nöl. 2 éve vágatta le, és most ér lapockáig. Irigylem, az enyém nem nöl gyorsan"
Mi az a nöl?
Félig megértem a problémád, mert az én férjem is hosszú hajú, bár én rövid hajjal ismertem meg, de így jobb szerintem. Én a szakállán voltam kibukva, mikor megnövesztette, mert külön életet élt evésnél pl., én rosszul voltam tőle, jobb így ápoltan. De amit te mondasz, az valóban zsarolás valamilyen szinten, mert lehet, hogy jobban áll neki hosszú hajjal, de ez az Ő haja, nem a tiéd, nem másé, majd ő eldönti, hogy mit szeretne vele. Ez egyébként is csak haj... ha akarja megnöveszti majd megint. Pont.
Az egyik ismerősünknek is hosszú haja volt, most meg tar kopasz. Hiába mondtuk neki, levágatta és pont. Ez van.
"nől"? Tájszólás írásban, ez aranyos...
Ha olyan felnőttnek érzed magad, hogy párkapcsolatosdit játszol, tanuld meg azt is, hogy a párod nem a hajasbabád, akinek kedved szerint alakíthatod a frizuráját.
"Ugyanúgy szeretném öt rövid hajjal is, de nem illik neki. Nem csak én mondom, látja ö is..."
Na és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!