Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most akkor tényleg én vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tényleg én vagyok a hülye amiért elengedem a férjem horgászni 5 napra 3 gyerekkkori barátjával? Tti mennyire engeditek el így ilyen programokra a férjeteket?

Figyelt kérdés

Beszélgetünk a kollégáimmal ki mit csinál a hosszú hétvégén.

mondtam ,hogy a férjem ma este elmegy horgászni vasárnap jön haza. Én meg majd jól el leszek a barát nőimel és csinálunk valamit.szeritük,ez nem normális dolog.

Tudni kell,hogy 15éves koruk óta 4 a legjobb barátok minden évben elmennek így horgászni. Van amikor csajok mi is utánuk megyünk hétvégére.Most pont nem megyünk mert vasárnap mikor haza jönnek meglepi szülinapi buli lesz az egyik barátnak és mi csinálunk mindent. Nekem meg pont az jó amikor haza jön ilyenkor olyan minha feltöltödött volna .

persze ,vannak közös programjaink is. Ha akarok én is mehetek a csajokkal.(ebből soha nincs vita)

A kollégám szerint (férfi) az ilyen házaságok végzödnek válssal.

2014. ápr. 29. 14:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
A kollégád hülye.Azok a házasságok végződnek válással ahol nem engedik el a férjet a gyerekkori barátaival
2014. ápr. 29. 14:23
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, adj a szavamra. Minta feleség, pár vagytok! Bár mindenki ilyen lenne.
2014. ápr. 29. 14:25
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem szoktunk külön menni, de ha lenne ilyen, biztosan elengedném, kapcsolódjon ki egy kicsit. Ráfér. Nyilván ha rendszer lenne ebből, az nem lenne jó, de egyszer-egyszer bele kell(ene), hogy férjen.
2014. ápr. 29. 14:25
 4/24 anonim ***** válasza:
18%

Most leírom, amit hallani szeretnél tőlünk:

"Wow! Dehogy vagy hülye! Sőt, tök ritka az ilyen jófej feleség! Úristen, el sem hiszem, hogy van ilyen! Úúúú de szerencsés a férjed! Nahát, mesébeillő!"

(Naponta 3x1 alkalommal olvasd el éhgyomorra. Jobban leszel.)

2014. ápr. 29. 14:28
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hülye, amit írtál teljesen rendben van és emberi.

A kollégád viszont az (hülye).

2014. ápr. 29. 14:29
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Bírom az ilyen véleményeket. A ti kettőtök dolga, hogy milyen életet alakítottatok ki magatoknak. Ne foglalkozz mások véleményével.
2014. ápr. 29. 14:29
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Ti csináljátok jól, a házasság nem börtön, néha szükség van egy kis baráti programra is. És nem a piroslámpás negyedben fogja mulatni az időt, hanem a gyerekkori barátaival horgászni.

A kollégádnak meg csak fáj, hogy ő nem mehet le egy sörre sem valószínűleg, mert már toporzékol a felesége. Mindenkinek kell kis szabadság.

Mi is szoktunk külön programokat szervezni, a fiúk fiúsakat, a lányok csajosabbakat. Nem vagyunk összenőve.

Ne hallgass a kollégádra, ti csináljátok jól.

2014. ápr. 29. 14:30
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne hallgass másokra! Nagyon jó, hogy ennyire bíztok a másikban és hogy nem láncoljátok egymáshoz a másikat. Szerintem pont az ilyen házasságok működnek hosszútávon!
2014. ápr. 29. 14:30
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés 1: boldogok vagytok?

Kérdés 2: minek adsz mások véleményére? :)

Válasz, a kollégád rosszul gondolja.

2014. ápr. 29. 14:34
 10/24 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek.

már azt hittem ,hogy tényleg velünk nem stimmel valami.

azon meg a kollégáim akadtak ki,hogy szerintem az nem normális ,hogy egy pár sülve-főve együtt megy mindenhova ,és nincs meg a saját szabdságuk.

2014. ápr. 29. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!