Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tényleg én vagyok a hülye amiért elengedem a férjem horgászni 5 napra 3 gyerekkkori barátjával? Tti mennyire engeditek el így ilyen programokra a férjeteket?
Beszélgetünk a kollégáimmal ki mit csinál a hosszú hétvégén.
mondtam ,hogy a férjem ma este elmegy horgászni vasárnap jön haza. Én meg majd jól el leszek a barát nőimel és csinálunk valamit.szeritük,ez nem normális dolog.
Tudni kell,hogy 15éves koruk óta 4 a legjobb barátok minden évben elmennek így horgászni. Van amikor csajok mi is utánuk megyünk hétvégére.Most pont nem megyünk mert vasárnap mikor haza jönnek meglepi szülinapi buli lesz az egyik barátnak és mi csinálunk mindent. Nekem meg pont az jó amikor haza jön ilyenkor olyan minha feltöltödött volna .
persze ,vannak közös programjaink is. Ha akarok én is mehetek a csajokkal.(ebből soha nincs vita)
A kollégám szerint (férfi) az ilyen házaságok végzödnek válssal.
A kollégád a hülye. Éppen azok a házasságok végződnek válással, ahol a házastársak csak együtt lehetnk, és nem lehet nekik külön programjuk.
A házasság NEM börtön..
Persze, utolsó, biztos megd.gják a halakat.
Kérdező, nem te vagy a hülye, hanem a kollégád. Vagy még inkább féltékeny, mert tudja, hogy neki ezt nem engedné az asszony.
Szerintem ez nem hülyeség, sőt! Én azt nem tudom megérteni, hogy miért jó folyton ilyeneken cirkuszolni. Nálunk sosem volt ez téma, alapból együtt szoktunk eljárni, de ha valamiért nélkülem akar menni, vagy nekem nincs kedvem, nyugodtan mehet egyedül. Cserébe természetesen én is elvárom ugyanezt, és a férjem egy szót sem szól, mikor bejelentem, hogy akkor most csajos hétvége lesz, pénteken megyek, vasárnap jövök.
Ez az "elengedem" meg "engedélyt kell kérni" dolog eleve nonszensz felnőtt emberek között szerintem, nem vagyok egy taknyos kölyök, ő pedig a férjem, nem az apám, hogy kéredzkedni kelljen tőle. Nyilván fordítva is így van, nem engedélyt kérünk egymástól, hanem szólunk, hogy drágám, ekkor és ekkor lelépek.
Persze agodhatnék,hogy megcsal ,de mennyivel könnyebb nem ilyenen agyalni és megízni a másikban nem óránként hívogatni valami hülyeséggel.
Mielött elindul elkapom így-úgy(szex) is ,s akkor a sellőlány sem jut majd eszébe ha kifogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!