Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hülye elvárásaim vannak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye elvárásaim vannak?

Figyelt kérdés

A páromnak és nekem gyönyörù hosszú hajunk van. Nekem derékig ér, neki lapocka alá. Két éve még fenékig érö haja volt, csak rájött az ötperc, és levágatta full rövidre, ami nagyon nem illett neki. Most, hogy megint hosszú, mondjàk, hogy mennyivel jobb így.

Erre ö tegnap felvetette, hogy talán mégis inkább visszavágatná, mert csak. Munkahelyen nem követelmény meg semmi, hanem mert ö igy gondolta, és csak.

Amikor mondtam, hogy ha ö is, akkor én is levágatom rövidre, de hogy ez zsarolás.

Komolyan zsarolás?

Hülye elvárásaim vannak?

(Én vagyok a nö, bár a szövegböl szerintem kitünik)

2014. szept. 14. 12:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%
Bezzeg ha fordítottak lennének a nemek, akkor mindenki kiakadna, hogy a nő hogy tehet olyat, hogy levágatja a haját :D
2014. szept. 14. 12:36
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként át is fogalmazhatnánk a problémát, mert sokan a hosszú/rövid haj jelentősségét nem értik meg.

Hogyan éreznétek akkor, ha a házastársatok olyan irányba szeretne változtatni a külsején, ami évekig egész biztosan úgy marad, és nektek nem tetszik?

- pl. tetoválás/piercing/fültágító, ha ellene vagytok

- befestené a haját hidrogénszőkére

- elkezdene extrém módon gyúrni vagy épp szándékosan nagyon lefogyna/meghízna

stb.

Szerintem mindenki megpróbálná legalább ép ésszel rábírni a párját, hogy ne változzon olyan irányban esztétikailag/külcsínre, ami számotokra nem vonzó.

2014. szept. 14. 12:37
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

off: mi a franctol nött meg neki a haja 2 cm-röl lapocka alá éröig?

az min. 50 cm haj, havonta 1 cm körül nö a haj, szedett valamit? mert akkor én is veszek, imádom a hosszuhajat, de nekem még fél cm-t is alig nö egy honapban

2014. szept. 14. 12:38
 14/30 anonim ***** válasza:
Menj már, milyen hibát követ el, ha levágják neki, amitől meg kell menteni... Ez olyan gyerekes, már ne is haragudj.
2014. szept. 14. 12:39
 15/30 anonim ***** válasza:

Azért a tetoválást, fültágítót és ehhez hasonló dolgokat ne vegyük már egy kalap alá egy hajvágással.

A haja vissza fog nőni, az előbbi kettő pedig maradandó dolog... Persze el lehet távolítani, de maradandó nyomot hagy, ezt kár vitatni.

2014. szept. 14. 12:47
 16/30 anonim ***** válasza:
én is biztos le akarnám beszélni bizonyos határok között. de ha mindenképp akarja én a kompromisszumra szavaznék.
2014. szept. 14. 12:48
 17/30 A kérdező kommentje:

Nagyon jó minöségü haja van, gyorsan is nöl. 2 éve vágatta le, és most ér lapockáig. Irigylem, az enyém nem nöl gyorsan.

14,

Ha nem láttam volna rövid hajjal is, nem szólnék semmit. De hosszúval ezerszer jobban néz ki.

2014. szept. 14. 12:49
 18/30 anonim ***** válasza:
Szándékosan suhansz el a kompromisszumos javaslat mellett? Beszéld meg vele.
2014. szept. 14. 12:50
 19/30 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy minimum a félhosszú, annál rövidebbet ne. De félhosszút meg ö nem akar, mert nem lehet összefogni. Sokat panaszkodott, mikor növesztette vissz, hogy ez a legrosszabb stádium.
2014. szept. 14. 12:51
 20/30 anonim ***** válasza:
79%
szerinted hiba, neki meg kényelmesebb. Nőjj fel.
2014. szept. 14. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!