Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeséget csináltom, hogy "elengedtem" a férjemet sörözni egy kolléganőjével?
Hát,hogy őszinte legyek, nem tudom....
Mert,az a tény, hogy akit szoros pórázon tartanak, szabadulni akar...nem minden esetben jön be.
Én a férjemet mindig "elengedtem",bár nem igazán örültem neki,több napra horgászni, a haverjával.járt kocsmába is.
Szóval nem korlátoztam.Mégis megcsalt ráadásul, egy ismerősének az élettársával.
Remélem, a te férjed esetében nem kell attól tartani, hogy összemelegedik a kolléganőjével.
Amúgy szokott beszélni róla,Konkrétan erről a sörözésről mit mesélt?A nő hogy néz ki,hány éves?(de ez se mérvadó,lényeg hogy MÁS..:( )
hm, hát őszintén inkább áthívtam volna a nőt, de én sem örülnék, ha a férjem "randizna" valakivel.
fordított esetben is furcsa lenne.
persze vannak olyan barátaim, akik a végtelenségig nem érdekelnek, mint férfiak, de valami furcsa akkor is van az egészben szerintem, ha egy férfival kettesben elmegyek iszogatni, miközben a férjem otthon vár... baráti társaság stb, kollegiális viszony stb nem zavar, de ez a kettesben való iszogatás, igen, zavarna.
de szerintem egyes emberek nem értik, hogy a megcsalás az nem csak az, ha nemi aktus történik.
nyilván ezeknek az embereknek máshol van a határ, nekik az a férj, akinek szétteszi a lábát, más különbség nincsen a férj meg egyéb férfiak között.
ez is egy életvitel, én nem bírálom, csak attól még nem hülye a másik, hogy szerinte az intim kapcsolat az nem a behatolásnál kezdődik.
11 vagyok
Komolyan miert is menne kettesben egy masik novel a ferjem barhova iss???
ha kollegak akkor munkahelyen beszlehetnek de kettesben?
azt hiszem a ferjem sem orulne ha kettesben a munkatarsamal barmilyen munkan kivuli programot szerveznenk.
persze haverokkal ismerosokkel ferfiakkal szoktak kikapcsolodni de ott nincs egyedulaallo holgy aki no ott van az a ferjevel megy.
es ez igy normalis miert tenne ki magat a csabitasnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!